Atles d'aucells hivernants. Envestida final

Estudi i conservació dels aucells a les Illes Balears
Respon
Avatar de l’usuari
jaume adrover
Member
Entrades: 308
Membre des de: dl. gen. 07, 2008 3:57 pm

Atles d'aucells hivernants. Envestida final

Entrada Autor: jaume adrover »

Hola

Com sabeu fa uns anys es va iniciar l'Atles d'aucells Hivernants de les Illes Balears un projecte engrescador i inèdit que englobava a totes les illes. Després d'alguns hiverns de treball de camp, la temporada 2011-2012, l'atles va patir una aturada i va quedar sense coordinació. Ara, la Comissió Permanent d'ornitologia del GOB ha agafat el testimoni per intentar ordenar el material recollit, que és molt, i finalitzar la feina de camp a Mallorca.

Lo primordial és intentar recopilar tota la feina de camp feta d'anys anteriors i aclarir què s'ha fet i què manca per fer.
Alguns participants heu reenviat les dades les darreres setmanes, i vos ho agraïm. Alguns altres però, pot ser encara no heu rebut la petició i teniu dades a alguna carpeta de l'ordinador o al correu electrònic.

És per això que vos demanam per favor que ens reenvieu les dades que tengueu, independentment de si les vareu enviar al seu dia a l'anterior coordinador.
Si vareu participar i no trobau les dades, comunicau-ho igualment, és important saber-ho.

Recordau que només desembre de 2012 i gener de 2013 són períodes vàlids per agafar dades de camp i que aquesta és la darrera temporada.

Podeu fer-mos arribar aquesta informació al correu de'n Manolo ornitologia@gobmallorca.com al meu jaumeao@gmail.com o cridar al GOB 971496060 per aclarir qualsevol dubte.

Ara o mai, ànim!

Salut

Jaume Adrover
La vit-ta é la que trabaha, el cuerpo é un bulto.
Respon