Diumenge Dia 09 de març SORTIDA ORNITOLÒGICA AL BOSC DE BELLVER

Activitats relacionades amb l'estudi i conservació del nostre patrimoni natural
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 201
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

Diumenge Dia 09 de març SORTIDA ORNITOLÒGICA AL BOSC DE BELLVER

Entrada Autor: InfoNaturalista »

Pel pròxim diumenge dia 09 de març vos tenim preparada una sortida ornitològica de lo més interessant al Bosc de Bellver, aquesta vegada acompanyats per l'ornitòleg expert del GOB Xavier Llabrés.
En Xavi dedicarà tot el matí a ensenyar-mos les pautes a seguir per observar aus dins un ambient tancat com és un bosc, parant especial atenció al reconeixement dels diferents cants i reclams de les aus que habiten aquest lloc. Recordau que el bosc de Bellver es comença a mostrar ara, en aquestes setmanes preprimaverals, molt esplendorós i bulliciós, ja que són moltes les aus que canten per cercar parella, fans displays nupcials, cerquen lloc per ubicar els seus nius,… n’hi ha d’altres, com els trencapinyons, que inclús ja tindran pollets i mirarem d’ escoltar els seus reclams. A més a més, reietons, busquerets, passaforadins, ferrericos, …seran els protagonistes i, perquè no, amb una mica de sort podrem albirà un grupet de senyoretes, Aegithalos caudatus, uns aucellons de lo més diminut que arribaren accidentalment a Mallorca fa uns anys i que ara van ocupant, cada vegada més, nous territoris.
Ah! I no oblideu que segurament ens trobarem també amb moltes orquídies, ja que la seva floració ve enguany molt avançada i el bosc de Bellver acull moltes espècies diferents. Ja veis que pot ser un matí molt agradable i profitós, així que no podeu faltar!

Ja sabeu que aquestes sortides són gratuïtes, però que cal apuntar-se, ja que les places són limitades. Si ens voleu acompanyar tan sols cal enviar un correu a ornitologia@gobmallorca.com i des d’allà se vos comunicarà l’hora i el lloc de trobada.

Ens veim allà!
Salut!

InfoNaturalista
Respon