Diumenge 10 de maig, SORTIDA ORNITOLÒGICA

Activitats relacionades amb l'estudi i conservació del nostre patrimoni natural
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 201
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

Diumenge 10 de maig, SORTIDA ORNITOLÒGICA

Entrada Autor: InfoNaturalista »

Hola a tots de nou!

Aquest proper cap de setmana es celebra el Dia Mundial de les Aus Migratòries. De fet, per aquestes dades, la migració prenupcial, la que fan les aus de tornada a les seves zones de nidificació, està en plena efervescència. El fenòmen de la migració ens fascina a tots els que estimam les aus, ja que són milions i milions d'individus els que realitzen un llarg viatge ple de perills i entrebancs, fet que sovint escapa del nostre raonament humà, tan sedentari.

Així que, per a celebrar aquest dia, en Maties Rebassa ens proposa una sortida ornitològica a la Punta de n'Amer. Seria diumenge dia 10 durant l'horabaixa, a partir de les 17:00 i fins les 20:00 (tal vegada una mica més). Primer, una volta per la zona, cercant coablanques (Oenanthe oenanthe), titines d'estiu (Anthus campestris) i qualsevol altre aucell que pugui està passant per allà. Després ens acostarem a la vorera de la mar per seguir el pas d'aus marines, ja que des de la Punta hi sol haver un gran pas i és més fàcil la seva observació.

Ja ho sabeu, si vos fa ganes acompanyar-nos, basta que ho comuniqueu per saber quants serem. Ho podeu fer a ornitologia@gobmallorca.com. Segur serà molt interessant i encara més amb un guia de luxe com és en Maties Rebassa.

Animau-vos!
Salut!
InfoNaturalista
Respon