Diumenge 24 de maig SORTIDA ORNITOLOGICA

Activitats relacionades amb l'estudi i conservació del nostre patrimoni natural
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 201
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

Diumenge 24 de maig SORTIDA ORNITOLOGICA

Entrada Autor: InfoNaturalista »

Bon dia i bon dilluns a tothom, el pròxim diumenge dia 24 es farà la ja tradicional sortida pel camí d'es correu, a Esporles, a càrrec de na Cristina Fiol, per veure l'estat de les caixes niu sobre les quals està fent un estudi i seguiment des de fa uns anys. Na Cristina ens explicarà perquè es col·loquen aquestes caixes niu, quines espècies hi crien, quin tipus de seguiment es fa i per a què serveix. De forma ben pràctica veurem en directe molts aspectes que envolten la nidificació d'aquestes petites aus. Serà tota una experiència poder anar descobrint l'interior de les capses i observar de ben a prop els pollets (segurament de diferents edats) i els seus nius, i escoltar les oportunes explicacions de na Cristina. També és una bona oportunitat per veure el ferrerico blau i altres espècies de bosc.

La sortida prevista tindrà lloc entre les 9 i la 13h, però després na Cristina seguirà fins devers les 15h, però ja a un ritme "de feina" més elevat. Tot i així si algú vol acompanyar-la fins al final de la tasca hauria de dur el dinar. Es recomana dur calçat adequat per caminar, calçons llargs, berenar i aigua. És una sortida adequada per nins. En cas de nins molt petits els pares la poden adaptar i fer-la més curta si volen.

Això sí, per a destorbar lo mínim possible les places seran molt limitades, així que si voleu venir, per favor, enviau un missatge a ornitologia@gobmallorca.com

Salut! InfoNaturalista
Respon