Dijous 15 de desembre REUNIÓ ANUAL D'ORNITOLOGIA

Activitats relacionades amb l'estudi i conservació del nostre patrimoni natural
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 201
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

Dijous 15 de desembre REUNIÓ ANUAL D'ORNITOLOGIA

Entrada Autor: InfoNaturalista »

Hola a tots,
El pròxim dijous dia 15 de desembre el GOB convoca la REUNIO ANUAL D'ORNITOLOGIA.
En ella tenim previst presentar el PROGRAMA CITAU, una app que permet la recollida de dades ornitològiques directament al camp i que volem posar en marxa ja al gener del 2017.
El seu autor és en Marc Melià, que durant molts mesos ha estat fent feina dissenyant el programa, adaptant-lo a la situació illenca i polint molts detalls després d'estar un temps en fase de proves en mans d'un bon grapat d'ornitòlegs. L' app és molt fàcil de manejar, molt intuïtiva, pràctica, que ofereix moltes opcions interessants i tremendament útil. Ha quedat maquíssima! Així que en Marc vendrà a fer-nos una demostració de com funciona perquè a partir de ja mateix la puguem fer servir tots. És un programa obert, que anirà millorant amb l'ús, així que com més persones hi participin millor utilitat i practicitat tindrà.
També repassarem les activitats previstes pel 2017, sortides, cursos, censos, voluntariat, xerrades, jornades, projectes.... Intentarem definir que volem per aquest any vinent, quines activitats estan ja programades i quines idees volem posar en marxa. Totes les idees i propostes seran benvingudes.
La reunió començarà a les 19.30 i la idea és acabar abans de les 21.30, intentarem controlar els temps. Serà al local del GOB de Palma (C/Manuel Sanchis Guarner, 10). Després, amb els que vulguin venir, tenim previst anar a sopar plegats. Vos hi esperam.
Respon