Estornells morts

Estudi i conservació de la fauna vertebrada (no aus) a les Illes Balears
Respon
Avatar de l’usuari
Joan Vicenç
Member
Entrades: 669
Membre des de: dl. abr. 14, 2008 9:17 pm
Ubicació: Alaró
Contacta:

Estornells morts

Entrada Autor: Joan Vicenç »

No sé si m'he perdut res, si és un tema ja sabut i aclarit, si no interessa...m'estranya que no se n'hagi parlat enlloc. Avui passejant per davant la Seu, i concretament baix el pi que podeu veure a les fotos, hem trobat una estesa d'estornell morts, concretament una quinzena. Un poc abans un amic m'havia enviat el que sembla la foto d'una grívia que em comentava havia trobat morta també davant la Seu.

Curiosament al voltant i davall d'un grup de casuarines no hi he trobat cap altre cos. Tot seguit he relacionat, no sé si amb fonament o no, aquestes morts amb el pi, amb una probable esquitada per matar la processionària, que ara comença a baixar de l'arbre. Si això fos així crec que seria un motiu de preocupació i denúncia. Preocupació perquè cap esquitada de verí no és justificada ni tan sols en aquest àmbit urbà, si el que volen és eliminar la processionària d'aquest lloc, que arrabassin el pi i prou, no s'hi val ( i crec que s'ha de denunciar) que es pugui provocar una mortalitat indiscriminada com aquesta per mort d'una esquitada que, segur que d'una manera o altra també pot afectar la salut de les persones.

Què en diu el GOB? En teniu constància?

Gràcies.

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge
Joan Vicenç l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. feb. 03, 2019 8:54 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Avatar de l’usuari
Joan Vicenç
Member
Entrades: 669
Membre des de: dl. abr. 14, 2008 9:17 pm
Ubicació: Alaró
Contacta:

Entrada Autor: Joan Vicenç »

Avui sobre les dues, als pins de l'autopista d'Inca, entre son Cladera i Marratxí, enorme esquitada amb manegues als pins de les voreres. A aquestes alçades si no fumiguen amb un producte molt virulent i verinós, no té sentit, les cuques són grosses. (Evidentment que esquitar, fumigar, enverinar, no té cap sentit, llevat com a demostració d'arrogància ignorant d'Homo sapiens). Vist el que he vist, si al pi de davant la Seu hi aplicaren una solució idèntica, em reafirma encara més en les sospites expressades en l'anterior post.
Per cert, i encara que fos per pura i improbable cortesia, s'agrairia alguna mena de resposta a qui pugui sentir-se interpel·lat-da.
Gràcies.
Avatar de l’usuari
alexllop13
New member
Entrades: 3
Membre des de: dv. abr. 12, 2019 3:19 pm

Entrada Autor: alexllop13 »

Postres doncs si que s hauria de denunciar.posat directament en contacte amb el gob.per telefon si ningú contesta
Respon