Dissabte dia 23 de novembre, sortida ornitològica "Colgada Estornells"

Activitats relacionades amb l'estudi i conservació del nostre patrimoni natural
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 201
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

Dissabte dia 23 de novembre, sortida ornitològica "Colgada Estornells"

Entrada Autor: InfoNaturalista »

Hola a tots!

El proper dissabte dia 23 de novembre, i si el temps acompanya, volem fer una sortida per observar la colgada d'estornells al seus dormidors de s'albufera de Mallorca. En aquests mesos són molts els milers d'estornells que estan per Mallorca i una bona part, els que estan més al nord de l'illa, van a dormir al Parc Natural, formant esbarts increïbles i espectaculars que creen un espectacle que val molt la pena veure, especialment si també els seus depredadors estan a l'aguait, ja que són els que provoquen que els esbarts formin "figures" al cel a causa dels seus atacs.

Na Mabel Gutierrez ens farà de guia en aquesta sortida, que consistirà en estar a un punt fixo d'observació i esperar l'arribada dels estornells. Quedarem a l'horabaixa de prest i fins que faci fosca, en total unes dues hores que esperam aprofitar bé i observar tota la fauna que passi per allà.

Si vols venir t'has d'apuntar, així que, per favor, envia un missatge a ornitologia@gobmallorca.com i et donarem la resta de detalls.

Salut!
InfoNaturalista
Respon