Dijous 30 setembre, La Trapa als "Dijous del GOB" Conferència

Activitats relacionades amb l'estudi i conservació del nostre patrimoni natural
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 201
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

Dijous 30 setembre, La Trapa als "Dijous del GOB" Conferència

Entrada Autor: InfoNaturalista »

Bon dia a tothom!

Després del descans estival (per alguns ;D) i l'entrada la tardor, arriba de nou el cicle de conferències del GOB "Els Dijous del GOB" i, a la fi, amb les xerrades presencials!!!! Peeeero .... les seguirem fent on-line també, una demanda que ens havíeu reclamat alguns feia temps. Així que la posarem en pràctica ja aquest dijous.

Dijous dia 30 la protagonista serà La Trapa, la Reserva Biològica propietat del GOB.

El títol: La Trapa, l'inexorable compromís amb la terra

Comptarem amb en Xavi LLabrés, company i amic molt vinculat a l'ornitologia, pertany a la casa d'ençà que era ben nin. És una persona molt polifacètica que s'entrega a les seves passions amb cos i ànima, i una d'aquestes passions és tenir cura de La Trapa. Juntament amb el grup de la Comissió de La Trapa, un grup de voluntaris molt, molt fener, participa activament des de fa uns anys a donar vida a aquest espai tan important per al GOB i per a Mallorca. Un lloc molt especial que val la pena conèixer i descobrir tots els seus valors, que són molts.

La xerrada començarà a les 19:30 de forma simultània, al Centre Cultural "Sa Nostra", de forma presencial al carrer Concepció, 12 de Palma, o bé on-line, als canals de youtube o facebook del GOB, o entrant directament a www.gobmallorca.com/en-directe

Vos esperam, no falteu!

Ajudau-nos a fer-ne difusió.
Salut!
InfoNaturalista
Imatge
Respon