Pàgina 1 de 1

curleres cantaires (Numenius phaeopus)

Publicat: ds. oct. 11, 2008 10:27 pm
Autor: jordi muntaner
Hola,

Avui he vist dos exemplars diferents de Curlera Canataire a la costa rocosa baixa que hi ha entre la Ràpita i s'Estanyol. Un d'ells cercava menjar caminant per les roques a la vorera de la mar, a prop del port de la Ràpita, i a l'altre, que he pogut veure a molt poca distància i que ha volat i reclamat, estava aturat a prop del port de s'Estanyol. Pel que diu l'Anuari veig que els darrers migrants postnupcials es veuen per aquetes dates.

Salut,

Jordi

Publicat: dl. oct. 13, 2008 7:23 am
Autor: Andrés Mas
Hola a

Publicat: dl. oct. 13, 2008 7:20 pm
Autor: Andrés Mas
Hola a tots

A part de aquestes aus tambe se deixen veure un parell de picaplatjes( Arenaria interpres). Suposo que tambe en migració.
Deu

Publicat: dt. oct. 14, 2008 8:44 am
Autor: Pep Amengual
Hola Jordi. El pasado domingo día 5 de octubre había un ejemplar de zarapito trinador entre un grupo de seis zarapitos reales en el Salobrar, en una de las balsas fangosas situadas a la derecha del camino que parte de las palmeras, en los baños de San Joan. En Islandia es, junto con el Chorlito dorado, el limícola nidificante más frecuente en las turberas y tundras tanto costeras como del interior, nos pasamos todo el santo día viéndolos.
Además del Zarapito, pude contar 153 flamencos -nunca había visto tantos en el Salobrar que yo recuerde-, Correlimos zarapitines -1-, muchos correlimos menudos, muchos zarapitos reales y combatientes de todos los tamaños -machos, hembras, adultos y juveniles- como más destacable, amén de lo más habitual.
Saludos,

Pep