Imprimir aquesta pàgina

Grup infantil i juvenil del GOB

 

gigj2

 

Què és?

El grup infantil i juvenil del GOB pretén ser un espai de trobada on afavorir que nins i nines que en formen part desenvolupin una relació positiva amb el medi natural que els envolta.


Qui som?

El grup està format per nins i nines d’entre 6 a 14 anys i un equip multidisciplinar d’educadores.

El grup es divideix en dos per ajustar els continguts que es treballen a cada nivell de desenvolupament: grup infantil de 6 a 10 anys i el grup juvenil de 11 a 14anys. A més, aquest curs formarem grups reduïts per tal de garantir les mesures de seguretat COVID-19.


Què feim?

Cada curs escolar desenvolupam una programació d’activitats que inclou:

• una sortida mensual, (generalment els 3r diumenge de cada mes)
• una acampada de cap de setmana per primavera
• un campament d’estiu.

En cada una de les sortides integram diferents tipologies d’activitats: excursionisme, voluntariat, activitat de lleure, xerrades d’experts... amb l’intenció que els nostres nins i nines gaudeixin de la sortida alhora que van adquirint de manera natural i progressiva els coneixements, habilitats, aptituds i hàbits que els hi puguin ser útils per poder actuar en la protecció i conservació del medi ambient.

I amb aquest mateix objectiu, el projecte educatiu també treballa transversalment amb qüestions com l’alimentació saludable, l’autonomia, les relacions amb els companys...

Generalment el punt de trobada és a Palma i el desplaçament el fem amb bus, però a causa de les especificacions actuals respecte a la COVID-19, de moment haurem de suprimir el trasllat en bus. El punt de trobada serà específic per a cada sortida i l'hora de trobada també serà específica per a cada grup. D'aquesta manera farem la sortida escalonada i per grups.

GIGJ1

 

 Les dates previstes per a les sortides del curs 20-21 son aquestes:

 

cartellgigj20

 

 

Vull formar part del grup infantil i juvenil

A l'inici de temporada, el mes de setembre, generalment es convoca una reunió de pares i mares. Aquest any hem de prescindir d'aquesta reunió i es contacta directament amb les famílies per informar de tots aquells aspectes de la nova temporada i del funcionament general del grup.

Si el curs passat no formaves part del grup, ens pots escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i així et podrem informar de tots els detalls i del termini d'inscripció.

Per a la inscripció al grup cal que el nin o nina sigui soci de la nostra entitat (així està cobert per la nostra assegurança). Si encara no ho és, visita la nostra plana per fer-se soci.

La quota de participació l'hem ajustada pels condicionants actuals de la COVID-19 (de moment prescindim del trasllat en bus). La quota es fracciona en dos cobraments (febrer i juny); el primer cobrament serà de 50 euros i el segon cobrament s'especificarà al llarg de la temporada en funció de com es vagi desenvolupant i els canvis que hi pugui haver en la situació. El cobrament de la quota es fa per domiciliació bancària al mateix compte corrent que haureu facilitat per al cobrament de la quota de soci.Procediment d'inscripció

Cas que hi hagi disponibilitat de places, dins el termini que t'indiquem podràs fer la inscripció al grup omplint el formulari que et remetrem personalment, i al qual hauràs d'adjuntar una foto del nin o nina, a més d'imatges del seu DNI i targeta sanitària.


Vull formar part de l’equip d’educadors

Si estàs interessat en formar part de l’equip d’educador@s del GOB que defineix el projecte educatiu dels grups, dissenya la programació i acompanya els nins i nens de les sortides, seràs molt benvinguda!

Escriu-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i ens posarem en contacte amb tu.