Butlletins informatius

Butlletí, 25/05/2017

 

 
GOB

El TSJB sentencia definitivament la il·legalitat de la llicència del camp de golf de Son Bosc

 


Assemblea insular extraordinària, dimecres 7 de juny

El cap de setmana del 9, 10 i 11 de juny celebrarem a Eivissa la reunió anual interinsular, i la corresponent assemblea anual interinsular juntament amb els companys del GOB-Menorca i el GEN-GOB Eivissa. Prèviament, el dimecres dia 7 de juny celebrarem a Mallorca la nostra assemblea insular extraordinària, amb els següents punts a tractar:

- Presentació i aprovació si escau de la programació d'activitats 2017.
- Presentació i aprovació si escau dels comptes corresponents a l'any 2016.
- Suggeriments i preguntes.

L'assemblea tindrà lloc al nostre local, i començarà a les 19:30h. Com sempre, estàs convidat.

 


Més notícies

25/05/2017 Mancances greus en el procés de licitació de les instal·lacions temporals de platges de l'Ajuntament de Campos

Malauradament tampoc es podrà aplicar aquest estiu; cal no perdre més temps.


22/05/2017 L’esmena de MÉS i PSOE per permetre l’aparcament d’Es Trenc posarà en risc la legalitat del nou parc natural

El manteniment de l’aparcament compta amb un informe desfavorable de Medi Ambient, i el nou vial de sortida afecta a un hàbitat de conservació prioritària i no s’ha sotmès a avaluació de repercussions.

 


Curs Economia i ecologia política del turisme

 

Darreres places!
Encara hi ets a temps! Inscripcions fins 30/05.

Informació detallada aquí.

 


Agenda recomanada

 

Dijous 25 de maig, 19:30. Xerrada del cicle "El darrer dijous", Virots i gavines al P.N. de Sa Dragonera. A la sala d'actes de la Misericòrdia.

 

Dilluns 29 de maig, 19:00. Conferència col·loqui: "Gentrificació, turisme i medi ambient: les Illes dins la Unió Europea. Al Club Diario de Mallorca. Organitza Jubilats per Mallorca. Més informació aquí.

 


 

Per què la defensa del medi ambient necessita el teu compromís

Fes-te del GOB

 


Segueix-nos! Facebook Twitter


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dona't d'alta del butlletí | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

GOB

festegob

Butlletí setmanal

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.