Butlletins informatius

Butlletí, 13/07/2017

 

 
GOB

El nostre més afectuós reconeixement i agraïment als que ocuparen Sa Dragonera fa 40 anys

 

12/07/2017 El GOB reclama a Medi Ambient que acabi amb el trànsit de cavalls sobre les dunes de Sa Canova

Aquest impacte il·legal es segueix produint reiteradament.

11/07/2017 El GOB confia en la retirada de les nombroses i impactants ocupacions de la costa prèvies a la llei del 88 i que acaben al 2018 el seu termini concessional

La terrassa i piscina de l’Hotel Cala Vinyes, el complex Puro Beach a Can Pastilla o la terrassa i piscina de l’Hotel Daina al Port de Pollença, en són tres exemples.

11/07/2017 Declarats dos nous refugis de fauna a Mallorca

El GOB impulsa aquesta figura per crear espais on la caça està prohibida.

07/07/2017 El GOB alerta del descontrol i la situació de greu de degradació que pateix Cala Varques

Mes de 250 persones es troben concentrades diàriament a la platja, acampades a la platja i dins de les coves, venta ambulant i gent fent foc en una Àrea Natura l'Especial Interès (ANEI Ma-19) són indicatius del descontrol que pateix aquest espai natural que no disposa dels instruments de gestió per garantir la seva conservació..

06/07/2017 El GOB considera una vergonya que el Consell de Mallorca aprovi per UNANIMITAT del «govern del canvi» una autopista/desdoblament «de les de sempre»

Amb la reducció d'impactes s'ha pretès minimitzar l'oposició a un projecte innecessari si s'abordàs la mobilitat d'aquesta illa d'una manera més sostenible i racional.

03/07/2017 El GOB insta els ajuntaments a no permetre la caça als “terrenys lliures”

Només 18 dels 53 municipis de Mallorca s’han adherit fins avui al pla marc de caça.

01/07/2017 #alertaCreuers #collapse #gentrificació #ensvolenferfora #overBOOMking #DecreixementTurístic JA!!!

Comitato No Grandi Navi de Venècia, Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible, Entre Barris de València, Morar em Lisboa, Ciutat per qui l'habita, GOB i Amics de la Terra junts a Palma per denunciar els impactes de la saturació i massificació turística de ciutats i territoris i la intensificació del turisme de creuers en els ports de la mediterrània.

 


Agenda recomanada

 

Dijous 13 de juliol, 20h. El jardí d'Epicur, organització de la resistència al nou desallotjament previst. Assemblea oberta amb tota la societat per organitzar la resistència. Més informació aquí.

 

Divendres 14 de juliol, 20h. Presentació a Manacor del nou número de Tot Inclós. A l'ateneu Lo Tort. Més informació aquí.

 


Dissabte 15 de juliol, 12h. Vermut veïnal. Reconquerim l'espai públic com a espai de trobada i comencem pel Born, passeig tradicional de Ciutat, recuperant-lo com a un espai per a les veïnes. Més informació aquí.

 


 

Per què la defensa del medi ambient necessita el teu compromís

Fes-te del GOB

 


Segueix-nos! Facebook Twitter


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dona't d'alta del butlletí | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

GOB

festegob

Butlletí setmanal

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.