GOB

El GOB reclama la paralització d’una nova urbanització de 10 hectàrees al litoral de Manacor.

Pretenen construir 77 xalets al darrer espai no edificat de s’Estany d’en Mas i Cala Anguila i sorgeixen noves iniciatives contra aquestes barbaritats.


PNLL26/04/2013 Les entitats ecologistes demanen al Govern Balear i als Consells Insulars que implantin un Sistema de Retorn de envasos propi a Mallorca

El retorn d'envasos és l'alternativa vertaderament ecològica a l'impost d'envasos que planteja el Govern i a la incineració.


PNLL30/04/2013 MÉS per Mallorca, GOB, veïnats i comerciants de Son Ferriol demanen que s’aturi la tramitació del 2n Cinturó perquè falten estudis al pas pels dipòsits de CLH

Denuncien que el Consell de Mallorca no ha tengut en compte els possibles riscos ni la seguretat de les persones de la barriada ni dels vehicles que hi passaran.Agenda recomanada


Dijous 2 de maig, 19h. "Qui pot aturar la crisi ecològica?". Al local de l'Ecoxarxa, passatge Antoni Torrandell, 6, Palma.

Dissabte 4 de maig, 10:45h. Bicicletada reivindicativa. Carrils bici per a s'Indioteria i Son Cladera. Sortida a la plaça d'Espanya. Organitza Biciutat de Mallorca.

Dissabte 4 de maig, 18:00h. Cadena humana per la llengua. L’Obra Cultural Balear i els Joves de Mallorca per la Llengua us convoquen a la Cadena Humana per la Llengua. Es farà el dissabte, 4 de maig, a les 18.00 hores, a la plaça d’Espanya de Palma i serà l’acte final del Correllengua 2013. La Cadena Humana acabarà a la plaça de Cort, on es llegirà el manifest.

10, 11, 17 i 18 de maig. Curs monogràfic sobre transformació ecològica de la cooperació al desenvolupament. Curs de 20 hores de durada i 20 € de matrícula, organitzat per l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat. Matricula fins al dia 8 de maig o fins a completar el nombre màxim de places. Més informació al web de l'OCDS.

El GOB es sustenta amb les aportacions dels seus socis i donants per a realitzar les campanyes de defensa del territori i conservació d'espais naturals. A tots vosaltres, gràcies!

Si encara no ets soci, pensa que la teva ajuda és fonamental per a donar suport a la nostra activitat. Entra a www.gobmallorca.com i fes-te soci !!


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a


La defensa del medi ambient necessita el teu compromís

fes-te'n soci, o fes un petit donatiu

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.