GOB


PNLL13/05/2013 El GOB contra una nova promoció de residencial de 68 habitatges a Consell.

El GOB va presentar divendres al·legacions a una modificació de les NNSS al sector de Can Ribas de Consell, impulsat per la societat DRACPLUS S.L., amb la que es pretén donar el vistiplau a una nova promoció d'habitatges totalment injustificada i sense haver fet la imprescindible tramitació ambiental.


PNLL10/05/2013 ATTAC i GOB contra la privatització de l'aigua a Inca.

Exigeixen s'iniciï un procés obert i transparent d'informació pública que tengui per objectiu final una consulta popular.


PNLL10/05/2013 Llei de Costes: privatització i destrucció.

La nova llei de Costes desvaloritza la costa. Entén el litoral com un espai a ocupar i no com un espai a protegir.Agenda recomanada


Dimecres 15 de maig, 19h. Ses Covetes, una victòria social. Coincidint amb la data en la qual ses Covetes han d'haver retornat al seu estat original, el GOB i el Club Diario de Mallorca, vos convidam a una conferència col·loqui per analitzar, des de diferents perspectives, les implicacions d'aquest èxit de la lluita social ecologista a Mallorca. A l'acte, projectarem un petit audiovisual que ens permetrà visualitzar el procés de recuperació d'aquests excepcionals terrenys naturals fruit de la constància i de la reivindicació social. Hi intervendran: Aina Llauger, filòsofa i educadora ambiental, Macià Blàzquez, doctor en geografia de la UIB, Miquel Àngel March, geògraf i membre del GOB, Joan Joan, professor i ex-regidor de l´ajuntament de Campos. Ho presenta Lluís Amengual, responsable de la secció de Medi Ambient del suplement "La Almudaina". Al Club diario de Mallorca.

Dimecres 15 de maig, 19:30h. Projecció del documental sobre el 15-M "Dormíamos, despertamos". Debat posterior, amb l'assistència de Daniel Quiñones (codirector). A CineCiutat. Preu: 5€ no socis, 3€ socis.

Dijous 16 de maig, 18:30h. projecció de #Oligopoly2, l'imperi elèctric contra tots. A Can Alcover.

Dijous 16 de maig, 19:30h. Xerrada-debat: "El decreixement, una alternativa a la crisi?" Amb Florent Marcellesi, coordinador d'Ecopolítica. Al bar Siset (C/ Concepció 5, Palma). Organitza IniciativaVerds-Equo.

Dissabte 18 de maig, 10h. Xerrada-debat: A Son Saletes no hi volem camp de golf.

No camp de golf Son SaletesPublicacions


Es BusqueretJa tens a la teva disposició el número 32 (primavera 2013) de la nostra revista digital de divulgació ornitològica Es Busqueret. En aquest número vos oferim ni més ni manco que 48 planes d'informació interessantíssima sobre les nostres aus (i altres animalons), llocs on veure ocells, viatges, curiositats... L'has de llegir.

Recorda que també pots seguir Es Busqueret a facebook.Comptes clars: d'on venen i a què es destinen els doblers del GOB


Es BusqueretPel GOB és essencial transmetre amb claredat l'origen i el destí dels seus fons. Els socis són l’eix fonamental del nostre finançament i el nostre repte és que sigui majoritari en un futur. Aquí teniu el detall de l'any passat.

El GOB es sustenta amb les aportacions dels seus socis i donants per a realitzar les campanyes de defensa del territori i conservació d'espais naturals. A tots vosaltres, gràcies!

Si encara no ets soci, pensa que la teva ajuda és fonamental per a donar suport a la nostra activitat. Entra a www.gobmallorca.com i fes-te soci !!


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a


La defensa del medi ambient necessita el teu compromís

fes-te'n soci, o fes un petit donatiu

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.