GOB

13/06/2013 Assemblea Joves del Molinar i GOB convoquen a una marxa per salvaguardar l'horta del Molinar.

L'assemblea de Joves del Molinar i el GOB proposen alternatives a una obra impactant, amb un costs i uns impactes exagerats que podrien evitar-se utilitzant ja les infrastructures existents.


11/06/2013 El GOB denuncia que Company compromet el futur de l'aigua per satisfer interessos privats

Camps de golf: poden regar amb aigua potable des de la Llei Company. El golf de Canyamel (CALA PROVENSALS, S.A) ha demanat extreure 200.000 m3 anuals, el consum equivalent a un municipi de 4.000 habitants. El Pla Hidrològic està orientat a eliminar controls i permetre activitats que poden posar en perill els pous de reserva i garantia d'abastament de la població.


06/06/2013 El GOB acusa Delgado de privilegiar un cop més al sector hoteler regulant a la carta dels seus interessos.

El Conseller Delgado s'inventa declaracions per sotmetre l'urbanisme als interessos del sector via competències turístiques. Ara és el moment de les declarades "zones madures".


PNLL04/06/2013 5 de juny, dia mundial del medi ambient: El GOB fa una crida a la mobilització ecologista

El GOB convoca a l’activisme de denúncia, resistència i pràctica d’alternatives al creixement que ens ha dut a l’actual crisi sistèmica, social, econòmica i ambiental.

Fes-te soci del GOB
i vine al concert de Manu Chao!

I si ja ets soci,
anima algú a fer-se del GOB i veniu al concert de Manu Chao!

Manu Chao

Des d'avui fins dia 21 de juny, els nous socis o els socis que animin algú a fer-se soci participareu en el sorteig de 2 entrades pel concert de Manu Chao, a més de les 2 samarretes del GOB que més us agradin.

Fonart i Manu Chao col·laboren amb el GOB, cedint 4 entrades pel concert de dia 22 de juny al Parc de n'Hereveta de Porreres. Per participar en el sorteig us heu de donar d'alta com a socis a la pàgina web http://www.gobmallorca.com/que-pots-fer/fes-te-soci-a.html, o per telèfon. També hi poden participar els socis del GOB que promoguin l'alta d'un nou soci. En el moment de l'alta envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant el vostre nom i telèfon mobil, amb el missatge "Concert de Manu Chao" i comunicau-nos el nom del soci que us ha animat, si és el cas.

El GOB i Manu Chao, compromís i bona música!Agenda recomanada


Dijous 13 de juny, 19h. L'aigua és un dret, no una mercaderia. Documental i debat obert. Acte organitzat pel GOB, Enginyeria Sense Fronteres i Attac Mallorca a Inca. Volem debatre sobre els diferents processos de privatització de la gestió de l'aigua que s'estan impulsant a Mallorca i concretament a Inca. Analitzar pros i contres d'aques procés; quines conseqüències pot tenir sobre la sostenibilitat i la qualitat del recurs; com pot afectar les butxaques dels ciutadans; quins arguments motiven el procés, etc. A Finestra al Sud (Plaça Orient, 10, Inca) mapa.

Dissabte 15 de juny, 12h. Marxa per l'horta del Molinar. Marxa per exigir alternatives a l'accés al Molinar. Per una mobilitat i accessos que respectin el territori. Per la protecció de l'entorn rural d'es Molinar. Camí d'en Viquet (punt de trobada: carrer de Llucmajor - pont del Torrent Gros).Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a


La defensa del medi ambient necessita el teu compromís

fes-te'n soci, o fes un petit donatiu

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.