Butlletí informatiu del GOB

GOB


Demanda de voluntaris


Mentre planificam les actuacions a fer a partir d'ara a la Trapa, començam a contactar amb voluntaris especialitzats, per avançar en determinades feines (senyalització) o disposar del necessari suport especialitzat per escometre altres feines en les quals hi poguem participar la resta de voluntaris. Així, ara cercam:

- Persones amb experiència professional en disseny gràfic, per treballar la senyalització informativa i interpretativa de la reserva.

- Persones amb experiència professional en feines forestals (especialment maneig de moto-serra.

- Persones amb experiència professional en reconstrucció de marges de paret seca.

Si t'ajustes a algun dels perfils i els vols ajudar, contacta'ns a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant nom i telèfon i la tasca per a la que t'ofereixes
.05/08/2013. Per evitar els grans incendis cal millorar la planificació forestal i urbanística

Per al GOB l’existència d’edificacions o urbanitzacions en contacte amb masses forestals més denses i més contínues podria explicar en part els grans incendis forestals dels darrers anys. Cal avançar en la prevenció, conscienciant la ciutadania i gestionant les masses forestals.


PNLL05/08/2013. Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Músics de l'Orquestra Simfònica de les Balears i GOB, compromesos amb la Simfònica i amb La Trapa

Unes 2.000 persones ens acompanyaren en un meravellós acte de solidaritat.


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a


La defensa del medi ambient necessita el teu compromís

fes-te'n soci, o fes un petit donatiu

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.