Butlletí informatiu del GOB


GOB


Notícies


PNLL04/09/2013. El GOB alerta de la destrucció del bosc de vora Can Tàpera.

Després de que la pressió veïnal salvés la zona boscosa de Can Tàpera de ser destrossada per un vial, ara DRACPLUS S.L.U envesteix el projecte d'urbanització a Sant Agustí per a posteriorment edificar-hi 207 habitatges.


PNLL02/09/2013. 80 voluntaris participaren ahir en la primera jornada de recuperació de la Trapa.

El GOB agraeix moltíssim la seva ajuda, fonamental per avançar en la restauració ambiental de la finca.Voluntariat


Recuperació de la Trapa

El passat diumenge va tenir lloc la primera jornada de recuperació ambiental amb ajuda de voluntariat. A la notícia que enllaçam més amunt vos contam més detalls sobre com va anar i què es va fer, i podreu seguir un enllaç a un àlbum de fotografies que hem penjat al nostre Facebook.

Volem tornar agrair públicament la inestimable ajuda dels tots els assistents, que feren una feinada! Gràcies!!!

A més a més de la feina forestal, es col·locaren els primers rètols informatius elaborats gràcies a l'equip de voluntariat especialitzat en disseny, i que ara segueix treballant en la resta de materials d'informació i comunicació de la Trapa (rètols, blog, web, xarxes 2.0, ...). La senyalització de la reserva forma part del paquet d'accions finançades per la Fundación Biodiversidad.


RetolLaTrapa


Ja començam a preparar la propera jornada, probablement per diumenge 15 de setembre, de la qual vos informarem amb més detall en el proper butlletí.

D'altra banda, en col·laboració amb CINECIUTAT, pel proper 11 de setembre hem organitzat un passe del documental "la Trapa, 30 anys amb el GOB" per què tots els que ens heu mostrat el vostre interés en ajudar-nos a recuperar la Trapa, conegueu un poc més de prop la història d'aquest emblemàtic espai. Hi ha 150 entrades gratuïtes per socis i voluntaris del GOB en estricte ordre d'inscripció a www.gobmallorca.com. Les entrades es recolliran a la taquilla del CineCiutat mitja hora abans de la sessió (pensau a recollir-la, per poder entrar no bastarà haver-se inscrit).

CineCiutat amb la TrapaConservació de la costa

El proper diumenge dia 8 organitzam una jornada de voluntariat de conservació de la costa, que realitzarem a la badia de Pollença. L'acció consistirà en la recollida i retirada de residus aportats per la mar (plàstics fonamentalment).

Ens trobarem a les 10 h davant l'Hostal Posada Verano, carretera Alcúdia - Port de Pollença km 65,5, i està previst acabar devers migdia.

L'activitat és oberta a tothom, fins i tot infants de totes les edats. Pensau a portar guants. Animau-vos!

NetejaBadiaPollença
Agenda recomanada


Dissabte i diumenge, 7 i 8 de setembre, de 9 a 19 h. Eco-voltio festival. Un bon nombre de tallers i activitats per a tots, en un entorn tranquil i saludable. A Es Burotell, ctra. Calvià-Puigpunyent, km 5,8. Més informació aquí.

Diumenge 8 de setembre, 10 h. Neteja de la platja de Can Cullerassa, Pollença. Ens trobaren davant l'Hostal Posada Verano, crta. Alcúdia-Port de Pollença km 65,5.

Dimarts 10 de setembre, 19:30 h. Xerrada de Som Energia: una alternativa per un nou model energètic. Al local de l'Ecoxarxa, passatge Antoni Torrandell, 6, Palma.

Dimecres 11 de setembre, 18:30 h. Projecció del documental "La Trapa, 30 anys amb el GOB". A CineCiutat (carrer Emperadriu Eugènia, 6). Més informació, a l'apartat de voluntariat.Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a


La defensa del medi ambient necessita el teu compromís

fes-te'n soci, o fes un petit donatiu

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.