Butlletí informatiu del GOB


GOB


Notícies


11/09/2013. Voluntaris del GOB netegen la platja de Can Cullerassa, a la Reserva Natural de s’Albufereta.

El passat diumenge, voluntaris del GOB realitzaren una jornada de neteja a la platja de Can Cullerassa, badia de Pollença. Aquest tram de costa forma part de la Reserva Natural de s’Albufereta.Voluntariat


Pel proper diumenge dia 15 tenim previstes dues accions de recuperació que necessiten de l'ajuda de voluntariat: retirada de pins cremats a la Trapa i recollida de llavors a Mancor.


Retirada de pins a la Trapa

Com sabeu, els pins cremats s'estan retirant d'una antiga zona de conreu i que ara es pretén recuperar per tal d'integrar-la en la zona de discontinuïtat forestal de prevenció d'incendis. Gràcies a aquesta zona, ja existent, una part important de la finca no es va cremar (fins i tot es va salvar un redol ben guapo de pinets).

Per a realitzar aquesta feina necessitam un màxim de 80 voluntaris, que es poden inscriure a http://doodle.com/vam6bsccaxdpkqyh

Ens trobarem a les 9h a l'aparcament de l'Ocimax (Palma) per compartir cotxes, o a les 10h davant el bar Es Molí (avinguda de la Trapa) de Sant Elm. Pensau a dur capell, sabates adequades, beure i menjar (si voleu quedar a dinar).

Tot i que ja comptam amb un cert nombre de voluntaris especialitzats (moto-serristes), ens aniria bé l'ajuda d'un parell més. Si t'ajustes a aquest perfil i te va bé ajudar-nos, contacta'ns.

Les feines de recuperació de la reserva compten amb el suport de la Fundación Biodiversidad.


Recollida de llavors a Mancor

D'altra banda, per a la recuperació de l'àrea cremada de la Trapa, tenim prevista la intervenció a algunes zones escampant llavors d'espècies fixadores de sol o d'altres plantes que ens ajudin a reforestar. Per això també diumenge recollirem llavors a la zona de Mancor.

Necessitarem un màxim de 40 voluntaris, que prèviament us podeu inscriure a http://doodle.com/hbw8aygdhp63yx9w

La trobada serà a les 9h a Mancor, a la creu de terme (entrada del poble).

A més de l'inestimable suport del voluntariat, la restauració ambiental de la reserva compta enguany amb suport per part de la Fundación Biodiversidad.


La Trapa, 30 anys amb el GOB

Vos recordam que, en col·laboració amb CINECIUTAT, avui 11 de setembre hem organitzat un passe del documental "la Trapa, 30 anys amb el GOB" per què tots els que ens heu mostrat el vostre interés en ajudar-nos a recuperar la Trapa, conegueu un poc més de prop la història d'aquest emblemàtic espai.

CineCiutat amb la Trapa
Agenda recomanada


Dissabte 14 de setembre, 10 h. Jornada Consum i producció sostenible: noves preguntes i nous reptes davant l'equitat de gènere. Al local de l'Ecoxarxa, passatge Antoni Torrandell, 6, Palma. Més informació aquí.Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a


La defensa del medi ambient necessita el teu compromís

fes-te'n soci, o fes un petit donatiu

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.