Butlletí informatiu del GOB


GOB


Notícies


16/09/2013. L'Ajuntament d'Andratx té dos mesos per esbucar els apartaments il·legals de Cala Llamp.

Després d'un intent per part de l'Ajuntament per dilatar l'execució de la sentència que obligava a la demolició, el jutjat contenciós-administratiu n.2 li imposa en un termini de dos mesos improrrogable.


PNLL19/09/2013. El Ministeri de Medi Ambient i el Secretariat de Ramsar, preocupats per la conservació de s’Albufera de Mallorca.

A arrel de la denúncia del GOB, demanen explicacions a la Conselleria sobre la situació a la zona humida d’importància internacional.


PNLL13/09/2013. Finalitza el camp de voluntariat ambiental del GOB a s'Albufera de Mallorca.

El curs ha estat tot un èxit i destaquem molt positivament el compromís de tots els participants així com el suport i facilitats que hem rebut per part del Parc Natural de s'Albufera.Voluntariat


Doble jornada de feina forestal, a la Trapa i a Mancor

Diumenge passat tornàrem a fer feines de restauració forestal a la Trapa. La tasca més laboriosa fou el tallat i retirada de pins cremats dels marges del camí, per evitar que hi acabin caient. També es retiraren protectors de reixeta que fa anys es col·locaren als pinotells, ara cremats, i igualment es va acabar de retirar la canonada de distribuició d'aigua, que igualment s'havia cremat durant l'incendi. Tot plegat va ser possible gràcies a l'ajuda de més de 100 voluntaris, als quals esteim enormement agraïts, i el suport de la Fundación Biodiversidad.

Simultàniament, a Mancor un altre grup de més de 20 voluntaris recollien llavors de diverses espècies i que aviat seran escampades a la Trapa per tal de facilitar la recuperació forestal. Gràcies als participants!

Aquí hem penjat algunes imatges dels participants en acció.


RetolLaTrapa


Aquest cap de setmana no hi ha prevista jornada de voluntariat. Estau al tanto de la propera convocatòria, que probablement vos farem arribar al butlletí de la setmana que ve.Suports


L'Associació de Músics de Pollença va celebrar dissabte passat el festival AMP-FEST. A més de promoure als grups musicals locals, enguany van acordar destinar tota la taquilla a la recuperació de la Trapa. Moltes gràcies!

Savoy


Altres actes de suport a la recuperació de la Trapa estan en marxa. A l'agenda vos detallam els més propers.Agenda recomanada


Divendres 20 de setembre, de 9 a 20 h. Park(ing) day a Palma. En aquesta jornada, organitzada per Biciutat, es convida a pensar la manera en la qual s’utilitzen els carrers, i promou la discusió envers la necessitat de canvis profunds en la infraestructura urbana. Davant "El Corte Inglés" de Jaume III.

Diumenge 22 de setembre, 11 h. I Cursa solidària de "Los Sants Metges". El Comitè Organitzador de Festes (COF) de Pina ens convida a participar en aquesta cursa popular, de 3.500 metres de distància. La recaptació de la inscripció (2€ per persona) anirà destinada a la recuperació de la Trapa. Vine a córrer amb nosaltres!

Cursa Pina


Divendres 27 de setembre, de 19 a 22 h. Degustació de vins Torres a benefici de la recuperació ambiental de la Trapa. A la finca Las Esencias de Ses Rotes, 700 metres abans de la benzinera d'Esporles. Donatiu per persona: 10€.

Degustació Torres Trapa


Dissabte 28 de setembre, 20:30 h. Concert de Bartomeu Payeras. L'entrada (3€) es destinarà a la reforestació de la Trapa. A Sa Congregació, Sa Pobla. Organitza la delegació de l'Obra Cultural Balear a Sa Pobla.

Trapa OCB sa Pobla


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a


La defensa del medi ambient necessita el teu compromís

fes-te'n soci, o fes un petit donatiu

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.