Butlletí informatiu del GOB


GOB


Notícies


02/10/2013 El GOB denúncia la política territorial i ambiental del Govern Bauzà amb el llançament d'una nova campanya territorial.

Una política que clarament atempta contra el territori i la societat per satisfer els interessos dels sectors econòmics amb més influències i més afins al Partit Popular.


PNLL03/11/2013. El GOB adverteix que importar fems no abaixarà la tarifa.

La importació de fems és una estafa, injustificada i injustificable.


PNLL03/10/2013. Cal regular suficientment les explotacions forestals per a l’aprofitament de biomassa.

La tala que aquests dies s’està realitzant a Can Torres, Marratxí, ha generat alarma entre els veïnats de Sa Cabaneta.


PNLL01/10/2013. El GOB denuncia que amb la Llei d'Ordenació Minera, el territori, el paisatge i el medi ambient es sotmeten als interessos privats i del poderós sector de les pedreres.

Esteim davant d'una llei que clarament no té altre objectiu que el de potenciar el negoci del sector, amb un absolut despreci al medi ambient i als riscos ambientals i de contaminació que pot comportar l'exercici d'aquesta activitat.


30/09/2013. El GOB diu que el Pla de Reconversió de la platja de Palma proposa més destrucció territorial i patrimonial.

Només el nou sòl urbanitzable suma més d’1 km2, sense comptabilitzar el sòl urbà que es consolida (Es Carnatge, La Ribera, Son Verí i Bellavista). És això “reconvertir” per al Consorci de la Platja de Palma?Voluntariat


Avancen les feines de recuperació a la Trapa

Gràcies als nombrosos voluntaris que ja han participat en les jornades quinzenals de feina a la Trapa, alguns objectius estan molt avançats. La retirada de pins cremats de les zones que hem de recuperar agrícolament està gairebé finalitzada, al igual que la substitució de la xarxa de reguiu i la retirada de protectors de reixeta a pinotells morts. Ara està guanyant pes una segona línia de feina, de restauració dels marges que han quedat molt afectats per la desestabilització del terreny. Si te fa ganes passar un matí en bona companyia i contribuir a la recuperació de la Trapa, estigues atent a les convocatòries que anirem difonent mitjançant el nostre butlletí informatiu. Si no hi ha res de nou, tocarà de bell nou la propera setmana. Amb el suport de la Fundación Biodiversidad.

Aquí hem penjat algunes imatges dels voluntaris en acció el passat diumenge.


RetolLaTrapaAgenda recomanada


Dijous 3 d'octubre, 18 h. Xerrada: El model turístic a Mallorca i la destrucció del territori. A càrrec de Macià Blàzquez, geògraf i directiu del GOB. A l'Ateneu Popular de Palma (C/ Ausiàs March, 5 baixos. Organitzat per Arran.

Divendres 4 d'octubre, 21 h. 2n Tast de vins a benefici de la Trapa. Vins de Jaume de Puntiró. Organitzat per Projecte 25.Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a


La defensa del medi ambient necessita el teu compromís

fes-te'n soci, o fes un petit donatiu

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.