Butlletí informatiu del GOB


GOB

Notícies

El Muc de Reig col·labora amb la recuperació de la Trapa

El passat diumenge, els voluntaris que pujaren a la Trapa compartiren una estona amb el Muc de Reig, que pujà amb un estol de sineuers i sineueres a lliurar un donatiu per a la recuperació de la reserva. Moltes gràcies!!!

El Muc i els altres 150 voluntaris feren una feinada! Aquí teniu algunes imatges de la jornada.


PNLL28/10/2013. Voluntaris del GOB netejaren les platges d’Aubarca.

Les cales netejades foren les de s’Arenalet, sa Font Celada i es Matzoc, que varen formar part del Parc Natural fins l’any 2003.


PNLL24/10/2013. El GOB reclama a Calvià posi fre: no calen noves infraestructures en un municipi tan desenvolupat com Calvià.

El GOB ha presentat al·legacions al Pla Parcial de s'Hostalet de Calvià. 100.000m2 de sòl rural a l'actualitat, amb cultius encara en actiu, que es pretén urbanitzar per a nous equipaments.Agenda recomanada


Dissabte, 2 de novembre, 17 h. Tallers de realització de menjadores. El GOB dinamitzará un taller de realització de menjadores per infants a les tendes de Leroy Merlin de Palma i Marratxí. Allà mateix serem presents per donar informació sobre les nostres campanyes, la recuperació de la Trapa i les diferents vies per donar suport al GOB. Si passau per allà, veniu a saludar-nos!


Diumenge, 3 de novembre, 10 h. Cursa per la Trapa. Cursa benèfica organitzada en col·laboració amb Leroy Merlin. Hi haurà cursa per a nins (1,7 km) i per adults (8,5 km). Gratuïta per infants, 6 € per adults. Hi haurà també altres activitats. Us podeu inscriure aquí.


Dimarts 5 de novembre, 20h. Reunió informativa sobre el Grup Excursionista del GOB. Aquesta reunió té per objectiu informar de quina és la proposta de funcionament del Grup Excursionista, fomentar la participació de les persones interessades, programar conjuntament la resta de la temporada i posar en comú els aspectes organitzatius. Al nostre local.


Divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de novembre. Presentació del dictamen pericial sobre els camins d'es Rafal i Planícia. Des de temps immemorial, aquests camins han tengut un ús públic i pacífic, formant part de les vies de comunicació social i econòmica entre els pobles de d’Esporles, Estellencs, Puigpunyent i Banyalbufar. Actualment, però, estan tancats i en litigi davant la jurisdicció civil. Més detalls al cartell. Organitza: Associació Cultural Bany-Al-Bahar.Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a


La defensa del medi ambient necessita el teu compromís

fes-te'n soci, o fes un petit donatiu

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.