GOB

Un any més, sense avanços en la gestió del parc natural de s’Albufera de Mallorca

 


Més notícies

12/12/2016 El GOB demana que es derogui la DT14 de la LUIB tan aviat com entri en vigor la Llei

Criticam durament la Llei d'urbanisme aprovada el passat dimarts al Parlament. El Pacte PP-PSOE ha tirat endavant una Llei, l’abast de les conseqüències de la qual no han estat mesurades i posam més exemples, el cas de Bunyola.


11/12/2016 Curs d'introducció a l'ornitologia: una ressenya

A finals d’octubre, el GOB va organitzar un curs per a tots aquells que volen apropar-se a l'estudi i l'observació de les aus. Gràcies a reconeguts experts els assistents van aprendre sobre algunes de les espècies d'aucells més característiques de les Illes Balears, i van obtenir els recursos necessaris per iniciar-se a l'ornitologia.


 


Dilluns 18 de desembre, vine a l'assemblea de socis


A les 19h, al nostre local, celebrarem l'assemblea de socis del GOB-Mallorca amb aquests punts a tractar:

Assemblea ordinària:

- lectura i aprovació de l'acta anterior

- exposició i aprovació si escau dels següents punts:
-- resum d'activitats 2017
-- balanç econòmic 2017 a 30 de novembre
--
pressupost 2018
-- m
odificació de quotes

- suggeriments i preguntes

Assemblea extraordinària:

- lectura i aprovació de l'acta anterior

- elecció de càrrecs a la presidència interinsular, la presidència insular i vocalies a la junta directiva. Si vols formar part de la junta directiva pots presentar la teva candidatura abans de les 14 h de dia 18.

T'esperam!

 

 


Calendari de natura 2018
L’AFONIB, Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears, i el GOB, Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa, ens unim un any més en l’elaboració d’aquest calendari de natura, que combina la passió dels fotògrafs illencs amb els objectius de conservació de la natura del GOB.

Ambdues entitats confluim per donar a conèixer una petita mostra dels valors naturals de les Illes Balears, fomentar una major consciència ambiental i, com a objectiu últim, promoure la conservació del nostre patrimoni.

Enguany hem escollit pel calendari una selecció de bellíssimes fotografies de les aus balears que ens acompanyaran al llarg del 2018. La diversitat d’ambients existents a les Illes facilita també la presència d’una gran varietat d’espècies d’aus, lligades a penya-segats, zones humides, muntanyes, garrigues, zones agrícoles… Cal idò dedicar l’esforç suficient per conservar cada un d’aquests hàbitats illencs als espais naturals on són presents, i garantir la seva protecció, ja que sols així podrem assegurar la pervivència en el futur de la rica diversitat ornitològica que ara gaudim. Recordem que algunes de les espècies protagonistes d’aquest calendari, com l’agró roig, el cama roja o el soterí gros, sols tenen una o poques localitats de cria a hàbitats molt específics de les illes, fet que els fa molt vulnerables a qualsevol alteració.

Garantir la protecció dels espais naturals és garantir també la conservació de les nostres aus.

Tots els fotògrafs participants han cedit les seves imatges per a l’elaboració d’aquest calendari, i la recaptació íntegra de la seva venda es destinarà a donar suport a la recuperació ecològica de la Trapa, espai natural emblemàtic que gestiona el GOB des de l’any 1980. El calendari es pot adquirir al local del GOB al preu de 10 € (8 € pels socis del GOB o de l'AFONIB).


 

 


Agenda recomanada

 

 


Dijous 14 de desembre, 19:30h. Projecció i xerrada "Nova Zelanda, les illes dels aucells", a càrrec de Jordi Muntaner. Al nostre local.


 


Diumenge 17 de desembre, 11h. VIII Pujada al Molí des Castellet. Trobada a la plaça nova de Calvià.


 


Dijous 21 de desembre, 19:30 h. Xerrada del cicle "el darrer dijous": l'anellament d'aus, una eina científica de primer ordre. A càrrec de Pere Garcias. a la Misericòrdia, Palma.


 


 

Perquè la defensa del medi ambient necessita el teu compromís

Fes-te del GOB

 


Segueix-nos! Facebook Twitter


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dona't d'alta del butlletí | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

GOB

festedelgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.