GOB

Zonificació: alertam de la reconversió accelerada del sòl rústic en un hotel turístic

 

Més notícies

23/01/2018 Juntament amb l'Observatorio de la Sostenibilidad (OS) presentam 5 raons pel tancament d'Es Murterar

Ambdues entitats sol·liciten que el Partit Popular a les Balears ha d'intercedir davant del Ministeri de l'Estat Espanyol perquè desbloquegi la negativa actual al tancament de la central tèrmica.

18/01/2018 Reiteram al Govern la necessitat de prohibir els "party boats" als espais protegits

La Conselleria de Medi Ambient ja va ignorar la nostra petició durant la tramitació de la llei d’avaluació ambiental. Davant la nova oportunitat que ara brinda la modificació de la llei, farà cas en aquesta ocasió?

 


Agenda recomanada


Dijous 25 de gener, 19:30 h. Xerrada del cicle "el darrer dijous": taurons i rajades de les Balears. A càrrec de Sergio Ramírez. A la Misericòrdia, Palma. 

Diumenge 4 de febrer, 11:30h. Volem un Deià petit!


 

Perquè la defensa del medi ambient necessita el teu compromís

Fes-te del GOB

 


Segueix-nos! Facebook Twitter


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dona't d'alta del butlletí | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

GOB

festedelgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.