GOB

Notícies

06/03/2018 Exigim la clausura dels golfs que no reguen amb aigua depurada i demanam la intervenció de la fiscalia

Aquests dies està sent notícia, la localització i denúncia per part dels agents de medi ambient de fins a 10 pous il·legals d’aigua potable que són utilitzats per mitja dotzena de camps de golf.

02/03/2018 Valoram positivament l'avantprojecte de la Llei de Residus, però alerta a dos temes clau: importació i TIRME

És tracta d'una llei ambiciosa però cal que prohibeixi explícitament qualsevol importació/trasllat de residus i també que no condicioni aspectes clau de la Llei a mantenir «l'equilibri econòmic financer» de TIRME.

 


Agenda recomanada

 

 

Dijous 8 de març, 19h. Dia Internacional de la Dona. Manifestació. Sortida a la plaça d'Espanya, Palma.

 

 

Dijous 8 de març, 19:30h. Presentació del llibre "Aus de Mallorca". A la Misericòrdia, Palma.

 

 


Divendres 9 de març, 17:30h. Recordatori de Berta Cáceres.
Al Parc de Ses Veles, Palma.

 

 

Divendres 9 de març, 20h. La mobilitat a Mallorca i la futura autopista Llucmajor-Campos. A la biblioteca municipal de Porreres.

 

 

Dissabte 10 de març, 10:30h. Jornada "No marxam, ens organitzam. Per uns lloguers justos". Al centre social Flassaders.

 

 

Dies 12 i 19 de març. Jornades #DonespelPlaneta. Aquí trobareu més informació sobre el cicle de sessions monogràfiques de l'agenda 2030 ecofeminista.

 

 


Dijous 15 de març, 19:30h. Xerrada i projecció de viatge: "Colibrís i correcamins.. un viatge a Colòmbia, Arizona i Califòrnia
. A càrrec de Daniel Hinkley. Al nostre local.

 

 


 

Perquè la defensa del medi ambient necessita el teu compromís

Fes-te del GOB

 


Segueix-nos! Facebook Twitter


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dona't d'alta del butlletí | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

GOB