GOB

La Plataforma Antiautopista ha intervingut avui al Consell de Mallorca

 


Nou vídeo de la campanya #MésMassificacióÉsMenys


 


Dilluns 17 de desembre, vine a l'assemblea de socis!

A les 19h, al nostre local, celebrarem l'assemblea de socis del GOB-Mallorca amb aquests punts a tractar:

Assemblea ordinària:

- lectura i aprovació de l'acta anterior

- exposició i aprovació si escau dels següents punts:
-- resum d'activitats 2018
-- balanç econòmic 2018 a 30 de novembre
-- pressupost 2019

- suggeriments i preguntes

Assemblea extraordinària:

- lectura i aprovació de l'acta anterior

- elecció de càrrecs a la presidència interinsular i vocalies a la junta directiva. Si vols formar part de la junta directiva pots presentar la teva candidatura abans de les 14 h de dia 17.

T'esperam!

 


Encara no tens el nostre calendari?

 

Ja tenim disponible el calendari de natura que editam amb els nostres amics de l'AFONIB. Com sempre, imatges precioses que ens acompanyaran al llarg de l'any i que enguany corresponen a aucells de la nostra avifauna.

El tenim disponible al nostre local, i també a algunes papereries. El preu és de 10 €  (8 € per als que sou socis).

 

 

 

 

 


Agenda recomanada

 

Dijous 13 de desembre, 19:30h. Cicle els dijous del GOB: Les tortugues de terra a Mallorca: ús de la ciència ciutadana per al seu estudi. Al centre cultural "Sa Nostra", Palma.

 

 


Dissabte 15 de desembre, 11h. acció "D.E.P. Plàstic".
Per celebrar la mort de la cultura d'usar i llençar, i dels plàstics especialment. Sortida des del Parc de la Mar, Palma.

 

 


Dissabte 15 de desembre, 19h. Projecció del documental "Tot Inclòs" a Santa Margalida
. A L'Auditori.

 

 Diumenge 16 de desembre, 9h. Jornada de voluntariat a la Trapa. Continuarem amb la sembra de lleguminoses, i farem tasques de suport a la senyalització i a la instal·lació del tancament a les marjades. Trobada (per fer cotxades) a les 9h a l'aparcament de l'Ocimax de Palma, a la part de darrera devora el Media Markt, o si vens directament a Sant Elm ens veurem davant el bar Es Molí (avinguda de la Trapa) a les 10h. La jornada acaba a les 14h.

 

 

 


Diumenge 16 de desembre, 11h. IX Pujada Molí des Castellet.
Trobada a la plaça Nova de Calvià.

 

 


Dijous 20 de desembre, 19:30h. Presentació del llibre "Els aucells a les rondalles mallorquines i al cançoner".
Al nostre local.

 

 

Fes-te del GOB

 


Segueix-nos! Facebook Twitter


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades, la LOPD 15/1999 i la LSSI-CE 34/2002, t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Aquí pots consultar la nostra política de protecció de dades personals. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dona't d'alta del butlletí | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.