Butlletí informatiu del GOB

desgravació GOB

Ser ecologista et retorna

Quan contribueixes a la conservació de la posidònia, quan defenses Es Trenc, quan ajudes a que els infants es sorprenguin observant corb marins o puputs, quan col·labores amb el seguiment d'una milana per conèixer-la millor... la natura t'ho retorna. Et torna bellesa, sentiment, emoció i molts altres valors.

I a més de contribuir a la protecció de la natura, la teva aportació en forma de quota de soci o de donatiu també et retorna doblers, en forma de desgravació fiscal.

Per això, si veus que l'aportació no figura a l'esborrany de la teva declaració d'hisenda, sol·licita'ns el teu certificat.

I si encara no ets soci, dóna la passa. Protegim la natura, tots hi guanyam!

 


Noves treballadores

Aquest mes hem incorporat dues persones a la nostra plantilla. Són Amàlia Beites i Maria del Mar Navarro, que respectivament impulsaran les àrees de gestió econòmica i d'atenció al públic i comunicació. La seva arribada ens permetrà seguir cobrint les funcions d'en Sebastià Avellà, que es jubilarà el proper maig, i a més a més reforçar la comunicació pública. Benvingudes!

 


Agenda recomanada


Dijous 11 d'abril, 19:30h. Xerrada: Vespa asiàtica, es pot guanyar la batalla?
Al Centre de Cultura "Sa Nostra", Palma.


Divendres 12 d'abril, 19h. Concentració pel clima.
A la plaça Major de Palma.


Dissabte 13 d'abril, 16h. Xerrada: No es turismo, es colonialismo. A la Orotava, Tenerife. Participarem, explicant el cas de les Balears.

Fes-te del GOB o millor 

 


Segueix-nos! Facebook Twitter


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades, la LOPD 15/1999 i la LSSI-CE 34/2002, t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Aquí pots consultar la nostra política de protecció de dades personals. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar aquí. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos aquí.

Dona't d'alta del butlletí | Dona't de baixa del butlletí | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.