GOB

Tornam al·legar contra l'aparcament en sòl rústic a Cala Agulla

Des del GOB consideram que la millor de les opcions seria, atenent les necessitats de recuperació de la zona i la pressió actual de l’àrea natural de Cala Agulla, tancar el trànsit rodat i ubicar l’aparcament a l'exterior de l'àrea natural, preferiblement dins la zona ja urbana, que disposa de vials suficients.

 


Voluntariat

Diumenge 5 de maig: jornada mensual de voluntariat a la Trapa

Com cada primer diumenge de mes, ens toca jornada de voluntariat a la Trapa fent feines de manteniment agrari i patrimonial.

Com és habitual, trobada (per fer cotxades) a les 9h a l'aparcament de l'Ocimax de Palma, a la part de darrera devora el Media Markt, o si vens directament a Sant Elm ens veurem davant el bar Es Molí (avinguda de la Trapa) a les 10h. La jornada acaba a les 14h.


Aprovació LCC

 


Més notícies

02/05/2019 Netejam el litoral de Son Serra de Marina

Aprovació LCC

30/04/2019 Sol·licitam la retirada de la piscina Mar y Paz de Can Picafort

Aprovació LCC

25/04/2019 Davant els comicis generals, autonòmics i insulars, presentam un document de propostes per a formacions polítiques

Aprovació LCC

 


Agenda recomanada

Dissabte 4 de maig, de 10 a 14h. Jornada informativa: “Els Tractats de Comerç i Inversió: perills i trampes. Vols saber com ens afecten? Hi ha alternatives?” Al casal de barri Joan Alcover, Palma.

Fes-te del GOB o millor 

 


Segueix-nos! Facebook Twitter


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades, la LOPD 15/1999 i la LSSI-CE 34/2002, t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Aquí pots consultar la nostra política de protecció de dades personals. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dona't d'alta del butlletí | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

GOB