GOB

Demanam incorporar el Prat de Maristany i l’Estany dels Ponts al Parc Natural de s’Albufera


Moltes gràcies Tià!

Ahir el nostre amic Sebastià Avellà va fer els anys... i celebrà igualment la seva data de jubilació!

Després de 45 anys fent feina primer com a voluntari i posteriorment com a treballador al GOB Mallorca, no és fàcil acomiadar-se d'ell! A part d'haver estat un magnífic tresorer i comptable, ha estat un company fantàstic i una peça fonamental pel GOB Mallorca!

Volem donar-li les gràcies per la seva incondicional dedicació, la seva predisposició i la temperança que sempre ens ha aportat. Ha estat un privilegi i un plaer tenir-lo amb nosaltres i li desitjam que sigui molt feliç en aquesta nova etapa!

Molts d'anys Tià, i moltes gràcies per tot!


Aprovació LCC

 


Agenda recomanada

Dimecres 15 de maig, 18h. Les qüestions ambientals i territorials a debat. Amb motiu de les properes #eleccionsmunicipals2019, des del @GOBMallorca hem organitzat un debat sobre les qüestions #ambientals i #territorials, per tal de conèixer les corresponents propostes del diferents partits polítics davant d'assumptes que consideram haurien d'estar a primera plana de l'agenda política. Al Centre Flassaders, Palma.

Dijous 16 de maig, 19h. Xerradeta del Moviment Ecolocal Mallorquí. Al cafè del teatre, Artà.

Dijous 16 de maig, 19:30h. En el cicle "els dijous del GOB", xerrada sobre El Mediterrani en moviment: seguiment electrònic d'animals marins i activitats humanes. Al centre de cultura "Sa Nostra".

Dissabte 1 de juny, 11h. Trobada de voluntariat del GOB. A partir de les 11h, diverses activitats de descoberta del medi. A les 13:30h, dinar a preu popular. Inscripció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Fes-te del GOB o millor 

 


Segueix-nos! Facebook Twitter


Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades, la LOPD 15/1999 i la LSSI-CE 34/2002, t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Aquí pots consultar la nostra política de protecció de dades personals. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dona't d'alta del butlletí | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

GOB