GOB

Voluntariat

Diumenge 6 d'octubre, jornada de voluntariat mensual a la Trapa. Dedicarem el matí a tasques de manteniment i cura de les oliveres, així com a tasques d'obra del refugi. Trobada (per fer cotxades) a les 9h a l'aparcament de l'Ocimax (Palma) o directament a Sant Elm (davant el bar Es Molí) a les 10h. La jornada acaba a les 14h. Per a més informació, contactau amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dissabte 12 d'octubre, neteja de litoral a s'Arenalet des Verger. Trobada a Artà a les 9h, davant el camp de futbol. Deixarem els cotxes a Cala Estreta, des d'on caminarem 1'30h per un paisatge litoral espectacular fins arribar a s'Arenalet d'Aubarca, on retirarem residus que ha duit la mar. Dinarem allà (pa i taleca) i iniciarem la tornada sobre les 15h. Cal inscripció prèvia (per preveure nombre d'assistents) enviant correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 


Agenda recomanada

Divendres 4 d'octubre, 19h. Xerrada de presentació #ÉsDeMínims. A la plaça Quadrado, Palma.

Dijous 10 d'octubre, 19:30h. Projecció i xerrada: Svalbard, al Nord del Nord. A càrrec de Josep Manchado. Al nostre local.

Fes-te del GOB o millor 

 


facebook twitter instagram

Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades, la LOPD 15/1999 i la LSSI-CE 34/2002, t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Aquí pots consultar la nostra política de protecció de dades personals. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dona't d'alta del butlletí | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a