GOB

Instam a Govern i ajuntament de Calvià a impulsar la protecció de l’àrea marítima i terrestre del Cap de Cala Figuera


Voluntariat

Reforestació a s'Albufera

Continuam amb les jornades de voluntariat de reforestació a espais naturals. Ja sabreu que aquest dissabte, 25 de gener, anirem a Artà per a reforestar a la capçalera de conca del torrent de na Pedaç. Aquesta jornada ja té les places cobertes, gràcies a tots els que vos heu interessat per participar.

Avui començam a difondre una nova actuació, en aquest cas al Parc Natural de s'Albufera de Mallorca, on intervindrem dissabte dia 1 de febrer per crear un bosquet de tamarells vora la llacuna d'es Forcadet. Just aquí hem iniciat enguany el funcionament d'una estació d'anellament d'aus, que els assistents podran visitar per aprendre com utilitzam aquesta metodologia d'estudi ornitològic.

Si t'interessa assistir, contacta amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i te donarem els detalls.


Diumenge 2 de febrer, la Trapa

Nova jornada mensual de voluntariat al nostre espai natural. Farem feines diverses de manteniment agrari i conservació patrimonial. Vine en família, hi ha tasques per a totes les edats! La trobada per pujar cap a la Trapa és a Sant Elm (davant el bar Es Molí) a les 10h, tot i que recomanam quedar a les 9h a l'aparcament de l'Ocimax (Palma) per a compartir cotxe. Per a qualsevol dubte, contacta amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


 


Es Busqueret

Ja has vist el número d'hivern d'Es Busqueret, la nostra revista de divulgació naturalística? Idò venga, que segur que t'agradarà. La trobaràs a http://www.gobmallorca.com/esbusqueret/


 


Assemblea extraordinària de socis del GOB

Dilluns 3 de febrer de 2020, 19h.

Local del GOB-Mallorca (C/ Manuel Sanchis Guarner, 10 baixos, Palma)

Temes a tractar:
- Punt únic: ratificació de la modificació puntual d'estatus acordada a les assemblees insulars de Mallorca, Menorca i Eivissa (aquí tens el text aprovat).


Més notícies

21/01/2020 L'anellament científic, una eina ornitològica fonamental16/01/2020 Demanam la paralització de la tramitació de l'autorització de la planta de formigó davant el parc d'habitatges de de Son Güells
Agenda recomanada

Diumenge 26 de gener, 11h. 6ª Marxa Volem Via Verda. A la plaça de la Vila, Alaró. Organitza: Plataforma volem Via Verda.

 

Divendres 31 de gener, 18h. Formació sobre autoconsum. A l'edifici de sa Riera. Organitza amics de la Terra.

 

Fes-te del GOB o millor 

 


facebook twitter instagram

Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades, la LOPD 15/1999 i la LSSI-CE 34/2002, t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Aquí pots consultar la nostra política de protecció de dades personals. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dona't d'alta del butlletí | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

 

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.