Butlletí informatiu del GOB
GOB

17 de desembre,
premis Alzina i Ciment 2020

Un any més, i ja en fan 40, el GOB farà entrega en un acte dels premis Alzina i Ciment del 2020.

Aquests premis reconeixen entitats, col·lectius o persones que han destacat durant l'any per la seva implicació en la protecció i conservació del territori i la biodiversitat de Mallorca, així com la tasca negativa d'entitats o persones envers el medi ambient, en la categoria dels premis Ciment.

A continuació tindrà lloc la projecció del documental “El Temps que Resta” de Observatori del Deute en la Globalització - ODG  https://www.youtube.com/watch?v=U9T7nmczHJE

L’acte és gratuït i tindrà lloc al Teatre Municipal Xesc Forteza, el proper dijous 17 de desembre a les 19h. Per assistir és impresindible reservar prèviament les entrades a través de la web del teatre https://palmacultura.koobin.cat

S’habilitarà taquilla inversa per rebre donatius que donaran suport a les campanyes reivindicatives i accions del GOB.Cap de setmana de tallers a la Trapa

Dissabte 12 de desembre, 9h. Taller de plantes aromàtiques i bany de bosc.

De la mà de Miquel Arranz descobrirem les plantes aromàtiques i les seves aplicacions, especialment les que trobarem a la Trapa. Incorporarem també una experiència de meditació i bany de bosc per estimular els nostres sentits. Te pots inscriure a https://cutt.ly/khQUHnB (queden molt poques places).


Diumenge 13 de desembre, 9h. Taller d'iniciació a la permacultura.

Julio Cantos ens introduirà els conceptes de la permacultura, i la plantejarem amb l'exemple de la Trapa. Te pots inscriure a a https://cutt.ly/ohRSnXj (queden molt poques places).


Diumenge 13 de desembre, 9h. Taller sobre ratapinyades.

Explicarem la importància d'aquests mamífers, les espècies més comunes i farem unes caixes refugi de fusta per a ells. El taller és gratuït, però cal inscriure's a https://cutt.ly/rhQAuHe21 de desembre, assemblea de socis i sòcies

Dilluns 21 de desembre a les 19:00h tindrà lloc de forma telemàtica l'assemblea anual de socis i sòcies del GOB-Mallorca.

Els punts a tractar seran aquests:

Assemblea ordinària:
- Lectura i aprovació de l'acta anterior
- Presentació i aprovació del resum d'activitats 2020
- Presentació i aprovació del balanç econòmic a 30 de novembre
- Presentació i aprovació del pressupost 2021
- Propostes i preguntes

Assemblea extraordinària:
- Lectura i aprovació de l'acta anterior
- Elecció de càrrecs a la junta directiva

Per a connectar-se a la reunió cal inscriure's aquí.

La presentació de candidatures per esser vocal de la junta directiva es pot comunicar fins dia 21 a les 12h. Anima't!

Esperam la teva assistència!


Mira quines tasses més guapes!

Hem fet 4 nous models de tasses, ideals per prendre begudes calentes ara que sembla que finalment ha arribat l'hivern. Estan disponibles al nostre local en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 10 a 13h. El preu per cada una és de 6€ per a socis i 8€ per a no socis.


Agenda recomanada


DIMECRES (en aquesta ocacsió no és en dijous) 16 de desembre, 19:30h. Cicle "els dijous del GOB": La vida privada dels insectes.
A càrrec de Xavier Canyelles. Online, als canals del GOB a Youtube i Facebook.
Per defensar amb més força un nou escenari socioambiental per a les Illes, que ens faci més sostenibles i menys vulnerables davant futures crisis, necessitam la teva ajuda

Fes-te del GOB o millor 

 


facebook twitter instagram

Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades, la LOPD 15/1999 i la LSSI-CE 34/2002, t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Aquí pots consultar la nostra política de protecció de dades personals. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar aquí. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos aquí.

Dona't d'alta Del butlletí | Dona't de baixa del butlletí | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.