GOB

La Comissió Europea accepta la denúncia de 16 entitats a les institucions espanyoles per la seva gestió dels residus


Matí de voluntariat a s'Albufera

Dissabte dia 20 realitzarem feines de voluntariat forestal al Parc Natural de s'Albufera de Mallorca, fent el manteniment d'una plantació de bosc de ribera.

Si t'interessa, et pots inscriure a https://tinyurl.com/1c7swxgx

A causa de les restriccions aplicades per la pandèmia el nombre de places disponibles és molt limitat, pel que cal evitar inscriure's si no es té la seguretat de poder assistir (imprevistos a part, clar).Més notícies


10/02/2021 Més de 25.000 aus aquàtiques passen l’hivern a les Illes Balears
Primer mostreig del projecte sobre microplàstics a la platja de Sant Joan, Alcúdia

La setmana passada vàrem iniciar el seguiment #MicroplasticWatchers d'Observadores del Mar a la platja Sant Joan, al Mal Pas, Alcúdia!

El primer mostreig i anàlisi ho hem fet amb els alumnes de 6è B del CEIP S'hort des Fassers i hem quedat al·lucinats amb els primers resultats: 428 microplàstics i 171 mesoplàstics, que ens fan totalment conscients de la problemàtica que existeix amb la contaminació de l'ecosistema marí.

Tots i totes ens hem sentit molt responsables i amb ganes de seguir endavant amb aquest projecte de  #CiènciaCiutadanaiEducació ambiental per seguir caminant cap a la #transformaciósocial que tant necessitem!

Més imatges a https://www.facebook.com/gobmallorca/posts/2301545493302926


Encara no has vist el nou número d'Es Busqueret?

Ja tens a la teva disposició el número 50 d'Es Busqueret, amb 106 pàgines plenes de divulgació naturalística de les Illes Balears. A més de seccions que ja coneixes, inclou una nova secció d'odonats, altra sobre plantes de les Balears i un repàs sobre el magnífic Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana celebrat a Menorca. Esperam que t'agradi!

Aquest i els números anteriors, a www.esbusqueret.com


Agenda recomanada


Dijous, 18 de febrer, 19:30h. Cicle "els dijous del GOB": Basses temporals, refugis de vida.
A càrrec de Jordi Muntaner. Online, als canals del GOB a Youtube i Facebook.


Per defensar amb més força un nou escenari socioambiental per a les Illes, que ens faci més sostenibles i menys vulnerables davant futures crisis, necessitam la teva ajuda

Fes-te del GOB o millor 

 


facebook twitter instagram

Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades, la LOPD 15/1999 i la LSSI-CE 34/2002, t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Aquí pots consultar la nostra política de protecció de dades personals. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a qualsevol qüestió pots contactar-nos Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dona't d'alta Del butlletí | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.