GOB
Cartutxets

El Robinson Club de Cala Ferrera (Felanitx) en procés de demolició de les 209 places il·legals denunciades pel GOB i veïns de la zona.

La campanya del GOB contra l'ampliació hotelera comencà el 2001.


28/11/2012 Ses Covetes. El TSJB torna a posar les coses clares a l'Ajuntament de Campos.

L'Ajuntament havia sol·licitat que el TSJB declaràs la impossibilitat legal d'executar la sentència i el TSJB ho rebutja i a més titlla l'intent com a frau de llei.


Foc24/11/2012 El GOB dóna suport als treballadors dels espais protegits en la seva jornada de protesta

La CAMAT s’està carregant els espais protegits, elements molt valuosos tant per la nostra biodiversitat com per la nostra economia.Voluntariat


Amb la idea de donar difusió internacional a les problemàtiques ambientals de Mallorca NECESSITAM TRADUCTORS per anglès i especialment per alemany. Si ens vols donar una mà contacta'ns al 971496060 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Agenda recomanada


Divendres 30 de novembre, 21h. Cremar fems a ca nostra: contaminació, negoci i alternatives. Santa Margalida. Auditòrium de Santa Margalida.

Diumenge 2 de desembre, 18h. Festa 10 anys de varietats locals. Auditori de Porreres. (Detalls).

Dilluns 3 de desembre, 20h. La milana en perill d'extinció. Xerrada a Vilafranca. Rectoria Vella.

Dimecres 5 de desembre, 11h. Acció No volem ser el femer d'Europa. Davant la conselleria de Medi Ambient del CIM, carrer del General Riera núm 111. Organitza la Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca.

Dimecres 5 de desembre, 20h. La milana en perill d'extinció. Xerrada a Montuïri. Sala de plens de l'Ajuntament.
Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a


La defensa del medi ambient necessita el teu compromís

fes-te'n soci, o fes un petit donatiu

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.