GOB
Cartutxets

Denúncia per la destrossa de Ses Fontanelles. Demanam la paralització de les obres.


13/12/2012 El GOB critica que Medi Ambient doni el vistiplau a l'aparcament al sòl rústic de Son Fangos

El subcomitè d'avaluacions ambientals estratègiques va donar ahir el vistiplau a la modificació del PGOU de Palma que permet la requalificació dels terrenys de Son Fangos (Son Garcies Vell).


11/12/2012 Diverses entitats socials de Palma demanen tenir veu a través del Consell Social de la Ciutat davant la imposició d'importar residus per cremar a Son Reus

Ahir, es va reunir el Ple del Consell Social de la Ciutat. El GOB juntament amb 7 entitats socials més, va demanar la convocatòria d'un ple extraordinari per debatre el posicionament de la Ciutat davant dels perjudicis socials, ambientals, econòmics i turístics per a la ciutat de Palma, derivats de la importació de residus per cremar a Son Reus.


Foc5/12/2012 Company: dimissió.

No ens mereixem patir ni un segon més un Conseller que enfonsa el sistema d’espais naturals protegits de les Balears. Els acomiadaments realitzats avui a Espais de Natura Balear impossibiliten la conservació bàsica dels nostres parcs i reserves.Assemblea de socis


Et convocam a l’assemblea anual, que es celebrarà dimecres 19 de desembre a les 20h al local del GOB-Mallorca (C/ Manuel Sanchis Guarner, 10 baixos, Palma).

Com és habitual, aquesta assemblea tindrà dues parts, amb els següents punts a tractar:

- Assemblea ordinària: lectura de l’acta anterior, resum d’activitats, balanç econòmic, actualització de quotes, pressupost 2013, precs i preguntes.

- Assemblea extraordinària: lectura de l’acta anterior i renovació de vocalies a la junta directiva. Es poden presentar candidatures fins dia 19 a les 14h.

La veu del soci és fonamental. Anima’t a participar!
Loteria


La setmana que ve ens tocarà la loteria, ja saps. Encara no tens participacions? Venga, que després et pegaràs tocs pel cap...

loteria de la trapaAgenda recomanada


Divendres 14 desembre, 20:30h. Campanya NO volem ser el femer d'Europa. Llubí. Sala multifuncional del Casal d'Entitats.

Dimarts 18 de desembre, 19h. Concentració per uns pressuposts més justs i igualitaris. Plaça de Cort, Palma. Convoca el Consell de la Societat Civil de Mallorca.

Dimecres 19 de desembre, 20h. Assemblea de socis del GOB-Mallorca. Local del GOB a Palma. Vegeu informació destacada més amunt.
Si has rebut aquest missatge directament des de la nostra organització, en compliment de la la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 t'informam que la teva adreça electrònica forma part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de distribuir comunicacions periòdiques del GOB. Cas que no desitgis rebre més missatges, ho pots sol·licitar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Visita www.gobmallorca.com| Fes-te soci/a


La defensa del medi ambient necessita el teu compromís

fes-te'n soci, o fes un petit donatiu

GOB

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.