Estada de voluntariat a La Trapa 2017

8, 9 i 10 de setembre

 

 

L'estada tindrà lloc a la finca de La Trapa, on desenvoluparem tasques de voluntariat fonamentalment dins l’àmbit de la recuperació arquitectònica. Gràcies al suport de vàries entitats i a la feina d’un grup molt gran de voluntaris enguany hem encetat una de les grans fites de la nostra finca: la recuperació arquitectònica de la caseta dels forns, la capella i l’espai que els uneix.

A aquestes jornades ens centrarem en continuar l’adequació l’espai i les infraestructures per tal d’avançar en el projecte que volem que sigui una realitat aquest any. També treballarem altres línies de la gestió de la Trapa, amb feines de recuperació ecològica, agrícola o forestal.

Hi pot participar qualsevol jove major de 16 anys. Places limitades a 20.

 

Material necessari

Material imprescindible: plats, coberts, tassó, cantimplora, torcaboques de tela, tovalloles de bany, estoreta o màrfega tèrmica, sac de dormir, llanterna o frontal, objectes personals (excepte sabó, xampú i pasta de dents que serà comunitari i de procedència ecològica), roba de feina, roba còmoda i d’abric, calçat de feina i esportiu, calçat de platja, capell o gorra, jaqueta impermeable, motxilla petita per fer excursions i repel·lent dels moscards.

Material recomanat: crema solar, prismàtics, jocs, llibres, instruments musicals i coses per compartir amb els altres.

 

Equip coordinador

L’equip d’educadors estarà format per un director coordinador de l’activitat, una educadora ambiental i un educador intendent fixos, també rebrem puntualment suport tècnic i especialitzat per realitzar les feines de voluntariat. L’equip vetllarà per al bon desenvolupament del camp, de les feines, l’ocupació del temps lliure, l’acompliment dels horaris i l’organització i realització de les activitats complementàries (excursions, tallers, etc).

 

Organització

El dia s’estructurarà en tres parts: els matins es realitzaran les feines de voluntariat que ens proposin l’equip de tècnics i arquitectes voluntaris, l’horabaixa es realitzaran tallers i xerrades i els vespres dinàmiques grup i temps lliure.

Punt de trobada

Dia 1 de setembre al restaurant es molí a Sant Elm a les 17h.
Dia 8 de setembre al restaurant es molí a Sant Elm a les 17h.

 

Inscripcions

Podeu fer les inscripcions a l’estada de voluntariat ambiental omplint el següent formulari: https://goo.gl/forms/KB7R9chcID6Gr1ks2

El preu de l’activitat és de 30€ per socis del GOB i 35€ per no socis per un cap de setmana. Els participants que es vulguin inscriure a les dues pagaran una quota de 50€ per socis i 60€ per no socis

 

Tràmits d’inscripció

Per a realitzar la inscripció heu de seguir les següents passes:

1r) Ompliu la fitxa d’inscripció en funció de la vostra edat.

En cas de ser menors de 18 anys, el pare, mare o tutor del menor haurà de omplir les dades sol·licitades.

fitxa inscripció: https: https://goo.gl/forms/KB7R9chcID6Gr1ks2
autorització menors: https://goo.gl/KKn8hV

2n)Entregau la següent documentació a les oficines del GOB o bé per correu electrònic:

Fotocòpia de la targeta sanitària del participant.
Fotocòpia de DNI.
Pels menors: autorització signada per mare, pare o tutor.

3r) Feu l'ingrés de la quota d’inscripció posant el vostre nom i com a concepte “ESTADA LA TRAPA” al compte del GOB:

La Caixa 2100-0011-84-0201490151

Vos recordam que hi ha un màxim de 20 places, i que s’ompliran per estricte ordre d’inscripció.

 

Reunió prèvia

Dies abans del camp, l’equip coordinador de les activitats farà una reunió informativa amb tots els participants.

Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

uneixtealgob