Dilluns, 09 Juny 2014 01:00

09/06/2014. Balears cap al col·lapse

El GOB alerta del perill que suposa la desregulació del territori per les lleis que està aprovant el Govern Balear

09/06/2014. Balears cap al col·lapse

El GOB alerta del perill que suposa la desregulació del territori per les lleis que està aprovant el Govern BalearLes seccions insulars del GOB d'Eivissa, Formentera, Mallorca i Menorca s'han reunit aquest cap de setmana a Eivissa per celebrar l'assemblea anual i la reunió de la junta directiva interinsular.En les reunions s'ha duit a terme una anàlisi que posa en evidència que la crisi actual està essent ara l'excusa per reactivar les polítiques territorials més dures vinculades a l'especulació i a la destrucció paisatgística i ambiental.

Amnisties a la carta, complicitat del Govern amb els infractors, consolidació de drets urbanístics futurs, especulació sobre el sòl rústic, mercantilització dels espais naturals són, entre d'altres, les línies d'actuació que afavoreix l'actual Govern.

En comptes d'intentar solucionar els problemes socials i ambientals que comporta la balearització, s'està estenent el model desenvolupista d'Eivissa a les altres illes, impulsant l'eivissanització de tot l'arxipèlag.

Els valors naturals que es posen en perill són precisament els que representen la base de la de nostra economia i qualitat de vida. Per aquest motiu, el GOB destinarà els seus esforços a combatre aquesta política irresponsable que hipoteca el futur de tota la societat illenca.


Llegir 1305 vegades Darrera modificació el Dilluns, 09 Juny 2014 10:44

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.