Dimecres, 16 Març 2011 00:00

16/03/2011 El GOB expressa el seu profund condol per la mort del regidor de cort, Francisco Donate

16/03/2011 El GOB expressa el seu profund condol per la mort del regidor de cort, Francisco Donate
Sens dubte, el GOB destaca la seva profunda convicció i dedicació.


Dimecres, 16 de març de 2011
El GOB expressa el seu profund condol per la mort del regidor de cort, Francisco Donate
Sens dubte, el GOB destaca la seva profunda convicció i dedicació.


EL GOB vol expressar el seu profund condol per la mort del regidor d'Infrastructures de Cort, Francisco Donate. Francisco Donate, que inicià la legislatura com a Director General de Mobilitat i passà després a ocupar el càrrec de regidor d'infrastructures, va destacar en aquesta legislatura per la seva aposta per la sostenibilitat en les polítiques impulsades des de les seves àrees, per la seva convicció en aquesta aposta de futur, i per la seva total i absoluta dedicació a fer realitat els objectius compromesos. Una persona amable, propera, amb un diàleg obert i clar que va treballar a fons per allò en el que creia i va fer possible materialitzar un nou model de mobilitat i de ciutat a Palma-

Francisco Donate, va rebre recentment el premi Alzina pel reconeixement a la seva incansable tasca i compromís en les polítiques de mobilitat i infrastructures.

Amb la seva pèrdua, es perd, per sobre de tot, una persona humil, amb determinació, propera i entranyable. En definitiva, un gran amic.

Des del GOB, Junta Directiva, treballadors, socis i simpatitzants, volem manifestar la nostra profunda consternació per la pèrdua de Francisco Donate  i alhora manifestar el condol a la família.

Llegir 1336 vegades Darrera modificació el Diumenge, 10 Juny 2012 12:21

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.