Educació ambiental

Educació ambiental (21)

El Servei d’Educació Ambiental del GOB desenvolupa iniciatives d’educació ambiental dirigides a tots els sectors de la població. Ofereix un ample ventall de recursos per a l’educació ambiental: organitza activitats de voluntariat ambiental a l’estiu; col·labora en les campanyes reivindicatives del GOB; ofereix als centres educatius programes educatius com el de La Trapa; coordina i dinamitza els grups infantil, juvenil del GOB; ofereix assessorament, informació i formació ambiental a tothom qui ho sol·liciti; i promou el debat i la reflexió sobre educació ambiental.

Aquest diumenge s’ha treballat en el cinquè dels reptes proposats per aquesta temporada, la mobilitat sostenible.

Aquest diumenge el grup infantil i juvenil del GOB ha estat treballant en el quart dels reptes ambientals proposats per aquesta temporada: el control de les espècies invasores.

La sortida del mes de desembre ha estat dedicada treballar sobre el consum responsable i s'ha realitzat una neteja del Torrent de s'Aladernar i la platja de s'Illot a l'ANEI de la Victòria.

Ahir diumenge, es va fer la segona sortida de la temporada del grup infantil i juvenil del GOB. La temàtica a treballar en aquesta ocasió ha sigut la conservació de la biodiversitat.

Començam amb un missatge reivindicatiu: “cuidem els nostres mars, sos posidònia”

La problemàtica dels plàstics a la mar és molt greu i empitjora progressivament cada any.

 

Activitat reivindicativa del Grup Infantil del GOB

 

Pàgina 1 de 2

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.