Educació ambiental

Educació ambiental (16)

El Servei d’Educació Ambiental del GOB desenvolupa iniciatives d’educació ambiental dirigides a tots els sectors de la població. Ofereix un ample ventall de recursos per a l’educació ambiental: organitza activitats de voluntariat ambiental a l’estiu; col·labora en les campanyes reivindicatives del GOB; ofereix als centres educatius programes educatius com el de La Trapa; coordina i dinamitza els grups infantil, juvenil del GOB; ofereix assessorament, informació i formació ambiental a tothom qui ho sol·liciti; i promou el debat i la reflexió sobre educació ambiental.

La problemàtica dels plàstics a la mar és molt greu i empitjora progressivament cada any.

 

Activitat reivindicativa del Grup Infantil del GOB

 

El curs ha estat tot un èxit i destaquem molt positivament el compromís de tots els participants així com el suport i facilitats que hem rebut per part del Parc Natural de s'Albufera.

Al·lots i pares, fan avui la darrera sortida del curs a Sa Ràpita i Ses Covetes

 

Aquesta espècie amenaça les comunitats litorals a les Balears, i a Cala Figuera té una de les seves localitats més importants.

Un total de 82 nins i joves del GOB han participat en un campament d’estiu a la Colònia de Sant Pere

alt
    

01/08/2011 Un total de 82 nins i joves del GOB han participat en un campament d’estiu a la Colònia de Sant Pere
La colònia va ser organitzada pel Grup Infantil del GOB amb el patrocini de l’Obra Social de “SA NOSTRA”.


________________________________________________________________

12/06/2011 96 membres del Grup Infantil del GOB participaren en una jornada de conservació i neteja del litoral de s’Estalella
La jornada de voluntariat ambiental va ser organitzada pel Grup Infantil del GOB amb el patrocini de l’Obra Social de Sa Nostra
______________________________________________________________________

Pàgina 1 de 2

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.