Ornitologia (40)

Com cada any, a mitjans de gener se va realitzar el cens d’aus aquàtiques i limícoles a les Illes Balears, un cens que s’emmarca dins el «International Waterbird Census» que coordina Wetlands International (www.wetlands.org)

Com cada any, a mitjans de gener es va realitzar el cens d’aus aquàtiques i limícoles a les Illes Balears, un cens que s’emmarca dins el «International Waterbird Census» que coordina Wetlands International (www.wetlands.org).

La coordinació público-privada està donant molt bons resultats per a la recuperació d’aquesta espècie catalogada en perill d’extinció.

El dissabte dia 8 de gener es va realitzar a Mallorca un nou cens de milana (Milvus milvus) a dormidors. Aquest cens es realitza a nivell estatal i, des de l’any passat, es sincronitza a nivell europeu com a part del Projecte LIFE EUROKITE, portat a terme a totes les localitats europees entre els dies 8 i 10 de gener.

Diumenge comença la mitja veda, però enguany la tórtora europea no es podrà caçar.

 

S’ha realitzat a totes les illes gràcies a la coordinació de GOB, SOM i Conselleria de Medi Ambient

Durant diversos dies del mes de gener s’ha realitzat el cens d’aus aquàtiquesi limícoles a les Balears, un cens que s’emmarca dins el «International Waterbird Census» que coordina Wetlands International (www.wetlands.org) i que se realitza cada any durant l’hivern.

Pàgina 1 de 4

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob