General (54)

Vols informar-nos d'una agressió ambiental? Continua llegint.

Més de 150 entitats s’han adherit al Manifest La vida al Centre des de la seva presentació el mes de maig. Des de llavors ençà hem impulsat un procés col·lectiu per enfortir el teixit social i poder articular i donar respostes col·lectives a la crisi social i econòmica que afrontam.

Davant la caiguda del sector turístic feta palesa aquesta setmana, i les devastadores conseqüències socials i econòmiques que se’n derivaran, articulam una resposta social col·lectiva amb la intenció de propiciar una mobilització social sense precedents i exigir la transformació política, social i econòmica cap a la transició ecosocial.

Les entitats de La Vida al Centre presenten al Parlament més de 80 propostes treballades col·lectivament per a que siguin assumides dins el debat Parlamentari de la Llei de Reactivació Econòmica.


Unes propostes recolzades per gairebé 140 entitats i que apunten a la generació de llocs de feina en el marc d’una economia social i ecològica.

Divendres, 05 Juny 2020 12:16

Cors verds pel Dia Mundial del Medi Ambient

Centenars d'organitzacions socials criden a l'acció per una transformació justa en el Dia Mundial del Medi Ambient.

Ahir més de 40 entitats signants del manifest “La vida al centre” feren una primera trobada a Can Alcover per articular propostes comunes i avançar-se, des de la col·lectivitat, a les amenaces de la crisi que ve.

El mateix dimecres que el Consell de Govern aprovada el decret llei de mesures urgents i extraordinàries, els companys de Greenpeace treien un informe on denunciaven la destrucció de polítiques ambientals amb l'excusa de la reactivació econòmica post-covid, comparant les iniciatives nefastes impulsades a diferents territoris, entre els quals les Illes Balears.

El Govern PSOE -MES i PODEM preparen un decret llei que permetrà als hotels augmentar la seva superfície fins a un 15% sense llicència i poguent-se botar les normatives urbanístiques i la corresponent tramitació d'acord amb els instruments de planificació

Les mateixes receptes de sempre. Tornen els decrets lleis a l'estil dels ja impulsats arran de la crisi 2008. El Govern beneficia hotelers i planteja beneficis fiscals, per exemple, a les taxes portuàries.

Pàgina 1 de 5

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.