General (46)

Un any més volem reconèixer aquelles persones, organitzacions o institucions que hagin destacat per la seva aportació positiva o negativa al medi ambient.

La Mesa del Parlament ha notificat l’admisió a tràmit de la nostra Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de Llei de Benestar per a les Generacions Presents i Futures de les Illes Balears.

El GOB demana a les institucions de les Illes que no es desentenguin del que passa aquests dies a Glasgow: actuar davant la crisi climàtica exigeix compromisos polítics ferms immediats, també a nivell local i amb la vista posada en les futures generacions, tal i com planteja la Iniciativa Legislativa Popular presentada pel GOB al Parlament aquesta setmana passada avuiperdema.org

Els GOB de les Illes presenten al Parlament una Iniciativa Legislativa Popular, pionera a l’Estat Espanyol, per garantir el benestar de les generacions presents i futures.

Des del Fòrum de la Societat Civil i com a integrants de la Comissió de treball en matèria de Fons Europeus - constituïda en el si de la Comissió de Seguiment del Pacte per a la Reactivació i la Diversificació Econòmica i Social de les Illes Balears - hem treballat, presentat propostes i analitzat minuciosament el Pla Estratègic Autonòmic - Estratègia d'Inversions Illes Balears 2030 aprovat pel Consell de Govern recentment.

La plataforma d'entitats advoca per la reconversió de les obsoletes per a usos socials, culturals o sanitaris.

El GOB va celebrar ahir l'acte d'entrega dels premis Alzina i Ciment 2020, que arriben a la seva 40a edició.

Pàgina 1 de 4

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.