General (71)

El GOB va celebrar ahir l'acte d'entrega dels premis Alzina i Ciment 2022.

Dimecres, 30 Novembre 2022 10:30

Històric: La ILP Avui Per Demà serà Llei!

El Parlament de les Illes Balears votar a favor de l'admissió a tràmit, per primer cop una iniciativa legislativa popular impulsada pel GOB arreu de les Illes.

Dilluns, 28 Novembre 2022 13:47

Veritats dels emissaris submarins

La contaminació de l’aigua del Mar Balear a partir d’aigües residuals és una forta amenaça per a la biodiversitat marina ja que modifica les condicions del medi i provoca la mortalitat de moltes espècies que s’hi troben. És per això que requereix ser visibilizada i eliminada.

Després de la intensa campanya que va aconseguir el suport de més de 12.000 persones a la Llei d'Iniciativa Popular de Benestar per a les Generacions Presents i Futures de les Illes Balears, el Parlament ens ha notificat que el proper dimarts, la sessió Plenària, debatrà la presa en consideració de la nostra Iniciativa Legislativa Popular que hem impulsat arreu de les Illes, sota el lema "Avui per Demà".

Un any més volem reconèixer aquelles persones, organitzacions o institucions que hagin destacat per la seva aportació positiva o negativa al medi ambient.

Han passat més de quatre mesos d'ençà que vàrem lliurar al Parlament les prop de 12.000 signatures que avalen la proposta de Llei de Benestar per a les Generacions Presents i Futures.

Des del Fòrum de la Societat Civil volem expressar les nostres impressions sobre les “Mesures de protecció immediata i avanç” anunciades per la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, la setmana passada.

Pàgina 1 de 6

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob