General (38)

Coincidint amb l’inici de la COP25 el GOB es va reunir ahir amb la Presidenta Armengol per plantejar-li els reptes del canvi de model socio-econòmic necessari per abordar la crisi ecològica, social i climàtica que s’ignora des de les institucions.

La iniciativa ha cercat la la complicitat de diferents artistes de Mallorca o amb vinculació amb l’illa que han cedit una de les seves peces per contribuir a la protecció del territori i reforçar l’acció del GOB per fer-ho.

Més de 100 persones i una dotzena dels artistes que han donat obra per a la subhasta del GOB varen ser ahir presents a la inauguració.

El curs "Natura, un recurs educatiu per a la transformació social", basat en el medi marí, la vegetació mediterrània i l'ornitologia, està adreçat a agents de canvi.

 

El GOB llença la iniciativa "El Meu Art és la Meva Illa" amb la complicitat de diferents artistes vinculats a Mallorca. L'exposició s'inaugurarà dia 24 d'octubre i es realitzarà la subhasta pública de les obres dia 21 de novembre.

La integralitat dels diners recaptats serviran per reforçar i continuar la tasca imprescindible d’una entitat com el GOB, amb més de 40 anys de trajectòria, amb una base social àmplia i diversa que legitima i dona independència i sentit a la seva feina.

Des del GOB consideram que la declaració de l'emergència climàtica ha de significar un canvi cap a un nou paradigma de sostenibilitat i justícia ecològica.

Ambdues entitats col·laboraren ahir en una jornada de voluntariat ambiental, retirant residus del bosc, construint caixes niu i donant a conèixer les aus d'aquest entorn.

Pàgina 1 de 4

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.