General (64)

Diferents Ciutats del Sud d’Europa fan una convocatòria unitària el Dia Mundial del Turisme.

Pels nostres barris, per les nostres ciutats i pobles, pel nostre territori, per les treballadores i treballadors, pel nostre clima, per la nostra costa, per la nostra salut, pel nostre futur.

Diferents Ciutats del Sud d’Europa de la xarxa SET fan una convocatòria unitària el proper dimarts 27 de setembre, Dia Mundial del Turisme per denunciar els impactes i conseqüències de la intensificació turística després de l’aturada que va suposar la pandèmia i atenent la situació actual d’agreujament de la crisi climàtica.

A Mallorca, més d’una trentena d’entitats convoquen el dimarts 27 de setembre a les 19h a una cadena humana envoltant el Consolat de Mar. 

Dimarts, 13 Setembre 2022 10:27

Trobada interinsular del GOB a Eivissa

Les diferents seccions insulars del GOB ( GOB Menorca, GOB Mallorca i GEN-GOB ) s’han reunit aquest cap de setmana a Eivissa, a la casa pagesa de Can Casals, seu del GEN-GOB, per fer balanç del darrer any i treballar en conjunt les problemàtiques que es presenten en les diferents illes, com l’autosuficiència energètica, l’escassetat de recursos, la contaminació per plàstics i la massificació, entre altres.

L'AETIB publicà al BOIB la designació de les presidències d'ambdues entitats com a vocals sense consentiment ni comunicació prèvia.

Amb la col·laboració de l'arquitecta i urbanista sostenible especialista en Desenvolupament Territorial Regeneratiu Aliana Alonso i un grup ample de professionals s'ha registrat avui la petició perquè el Govern impulsi aquesta fórmula que permetrà viabilitzar projectes de la societat civil per a la transició econòmica, ecològica i social.

No més promoció turística amb l'Impost del Turisme Sostenible.

Davant els usos i abusos del sòl i els recursos naturals de la nostra realitat econòmica, cal preservar de manera decidida els recursos essencials per a les generacions futures.

Pàgina 1 de 6

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob