Dilluns, 18 Novembre 2019 14:24

El dijous, 21 de novembre a les 20h, el GOB farà la subhasta «El meu art és la meva illa»

La iniciativa ha cercat la la complicitat de diferents artistes de Mallorca o amb vinculació amb l’illa que han cedit una de les seves peces per contribuir a la protecció del territori i reforçar l’acció del GOB per fer-ho.


El proper dijous dia 21 de novembre a les 20h a l’auditori del Centre de Cultura de la Fundació Sa Nostra (C. Concepció, 12 de Palma) tendrà lloc la subhasta de 47 obres de diferents artistes que estimen Mallorca, en una mostra d’amor a Mallorca, en l’època de major crisis ambiental i ecològica per la que està passant el planeta i la nostra illa.

El dia 21 de novembre a les 20h, serà la societat la que, un cop més, podrà mostrar el seu compromís i suport a la natura i a Mallorca, apostant per l’art, la cultura i el territori, donant suport al GOB com a entitat ecologista i poguent adquirir peces fabuloses cedides per artistes compromesos, en una selecció comissariada per Georgina Sas, que ha apostat per una representació de disciplines i tècniques, de generacions i estils per part d’artistes destacats amb una relació amb Mallorca.

La exposició El Meu Art és la Meva Illa encara es pot veure a la sala de la segona planta del Centre Cultural de la Fundació Sa Nostra. En ella s’hi troba l’obra cedida per:
Ferran Aguiló, José Aranda, Joan Ramón Bonet, Ana Cabello, Ramón Canet, Astrid Colomar, Joan Cortés, Rafa Forteza, Bel Fullana, Suzy Gómez, Pep Guerrero, Damià Jaume, Rafel Joan, Bàrbara Juan, Natasha Lebedeva, Pep Llambías, Núria Marquès, Teresa Matas, José Manuel Menéndez-Rojas, Joan Morey, Guillem Nadal, Amparo Sard, Joan Sastre, i Eulàlia Valldosera.

A més, a la subhasta de dia 21 de novembre comparem amb obra gràfica editada i cedida per la Galeria Ferran Cano-4Gats d’artistes de la talla de:
Patxi Echevarría, Andreu Alfaro, Joan Pere Viladecans, Luis Claramunt, Joaquim Chancho, Gerard Sala, Alessandro Colbertaldo, Xesca Llopis, Xavier Puigmartí, Paco Simón, Pepe Nebot, Thierry Job, Luis Cruz-Hernández, Rafel Joan, Rafa Bartolozzi, Joan Gardy Artigas, José Morea i Andreu Terrades.

La subhasta serà emocionant, entretenguda, divertida i solidària conduïda per l’actriu mallorquina Apol·lònia Serra, actualment en projectes com la sèrie «Amor de Cans», a IB3 Televisió, assesorada pel galerista Pep Llabrés, amb àmplia experiència en subhastes d’art.

Un total de 47 peces de reconeguts artistes que han volgut contribuir així a la preservació del territori i dels nostres preuats recursos naturals. Es pot veure el catàleg complet aquí www.gobmallorca.com/lamevailla

En el catàleg consta tant la fitxa tècnica, les característiques de l’obra així com el preu de sortida que han fixat els artistes o el galerista en les peces editades per ell.
És important remarcar que la subhasta solidària està amparada pels beneficis fiscals de la Llei de Mecenatge i per tant, l’adquisició d’obres obtindria desgravació fiscal.

La integralitat dels diners recaptats serviran per a col·laborar en la protecció del territori, en la conservació d'espècies amenaçades, en l'estudi i coneixement de la nostra l'avifauna, en la tasca d'apropar la natura a la societat, en la promoció del voluntariat i la custòdia del territori, en la gestió ecològica de la finca de la Trapa, en denunciar les agressions ambientals, en reforçar la incidència política des de l'ecologisme social i polític, en promoure una transformació social que faci possible un canvi de model de desenvolupament més just, sostenible i equitatiu. En definitiva, per ajudar a que el GOB continüi sent l'entitat ecologista de referència a Mallorca.

Col·laboració i agraïments
Fundació Sa Nostra
Georgina Sas, comissària
David Bonet, fotògraf
Ferran Cano i Marisa Lòpez, ex-galeristes
Roser Cerdà, dissenyadora
Aida Moyano, comunicació
Xicarandana, Tallers d’Enmarcació

 

Llegir 382 vegades Darrera modificació el Dilluns, 18 Novembre 2019 15:02

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.