Dimecres, 20 Desembre 2017 11:24

El GOB Mallorca ja té nou president.

El GOB Mallorca va celebrar aquest passat dilluns la seva assemblea ordinària anual de socis a la qual es va conformar la nova Junta Directiva, amb Amadeu Corbera com a nou president.

La vicepresidència va ser assumida per Immaculada Férriz.

El GOB-Mallorca va celebrar a la seva seu, dilluns a les 19h la seva assemblea ordinària anual de socis. En el decurs de l'assemblea ordinària es varen exposar les principals actuacions que el GOB Mallorca ha dut a terme al llarg del 2017 d'acord amb la programació aprovada també per assemblea a principis d'any.

En aquest sentit es presentà la memòria d'activitats que detalla tota la feina desenvolupada des de les diferents àrees del GOB: territori i recursos, biodiversitat, educació, ornitologia, la trapa, participació, comunicació, organització interna, socis i recursos.

Es pot veure complet aquí:
https://www.gobmallorca.com/images/stories/pdf/memoria2017.pdf

Així mateix es van exposar i aprovar el resum d'activitats de l'any 2017, el balanç econòmic de l'any 2017 i el pressupost de l'any 2018. L'assemblea també va donar el vistiplau a una modificació de les quotes de socis.

Posteriorment, en l'assemblea extraordinària es van aprovar els nous càrrecs, la presidència insular i vocalies a la junta directiva així com també la renovació del càrrec de presidència interinsular.

El fins ara president Jaume Canals no va renovar en el seu càrrec i es va elegir com a nou president a Amadeu Corbera, i com a vicepresidenta a Immaculada Ferriz, ambdos integrants fins ara de la Junta Directiva com a vocals i amb una llarga trajectòria dins de l'entitat.

Per la seva banda, Jaume Canals continua però amb el càrrec de president interinsular.

Llegir 1758 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.