Altres (8)

Dilluns, 07 Octubre 2013 01:00

Mallorca cap al col·lapse

Escrit per
  Mallorca cap al col·lapse.
Lligat a la campanya Mallorca cap al col·lapse, atura el comptador, reinicia el sistema, es publica aquest informe que actualitza el balanç de les iniciatives impulsades pel Govern a l'equador de la legislatura 2011-2015, fent-ne una valoració a modo d'advertiment, de com Mallorca es troba en una situació de fragilitat territorial i ambiental sense precedents que compromet el seu futur i el de la seva societat.
Dimarts, 05 Març 2013 00:00

#mallorcablackout

Escrit per
  #mallorcablackout
Dossier de premsa de la campanya internacional del GOB amb el suport de l'artista Miquel Barceló, que denúncia la política d'agressions territorials del Govern Bauzà que amenaça el futur de Mallorca. La campanya pretén aconseguir el suport dels turistes i amants de Mallorca per reivindicar les bases per a un nou model turístic i territorial que garanteixi el futur de Mallorca i que ha de passar necessàriament per la conservació.

 

Dijous, 30 Agost 2012 01:00

L'Ecologista

Escrit per
  L'Ecologista núm 56. Estiu 2012
Número dedicat especialment al projecte hoteler de sa Ràpita, i al Festival organitzat per tal d'arreplegar forces per combatre aquesta i altres iniciatives urbanístiques que amenacen els nostres espais naturals.

 

Un any de Govern Bauzà: Desregulació a la carta
Informe del primer any de la legislatura 2012-2015 del Govern Bauzà, a on es posa de manifest noves directrius polítiques que aboquen a una nova envestida urbanitzadora, de desprotecció d’espais naturals, de recuperació de projecte d’autopistes, de reculada als projectes ferroviaris, alhora que s’intueix el foment d’operacions especulatives i purament financeres.

 

Document de propostes per a les formacions polítiques.
Eleccions autonòmiques de 2011.

Document que exposa les propostes del GOB de cara a les eleccions autonòmiques de 2011 per a diferents aspectes socials i ambientals: economia, recursos naturals, ordenació del territori, infrastructures i transport, conservació de la naturalesa i democràcia.

Dimarts, 01 Febrer 2011 01:00

Balanç legislatura 2007-2011

Escrit per

 

Balanç legislatura 2007-2011
Document a on el GOB fa balanç de la política territorial i ambiental de la legislatura 2007-2011, destacant les millors i pitjors notícies de la legislatura, les asignatures pendents i les conclusions.

 

Els conflictes ambientals i territorials a Mallorca
Informe que mostra els diferents conflictes ambientals de Mallorca, per una part els conflictes locals organitzats pels diferents topònims, i d'altra un anàlisi dels conflictes generals: Urbanisme, infrastructures, política turística, residus, energia, aigua, etc. Amb el suport visual del mapa de conflictes ambientals de Mallorca.

Dimarts, 01 Juliol 2008 02:00

Mallorca. Un toc d'alerta

Escrit per
 

Mallorca. Un toc d'alerta
Informe fet pel GOB que fa una valoració del primer any de govern durant la legislatura 2007-2011, fent una anàlisi en profunditat de l'actualitat ambiental i territorial i alertant dels possibles conflictes que podrien suposar una política continuïsta de creixement i expansió en quant a la anterior legislatura.

uneixtealgob