Grup excursionista

GE-011213

1 de desembre de 2013

Trescant per les muntanyes de Bunyola, una visió de la pagesia de muntanya.


Guia: Tomeu Perales

Durada: Unes 4 hores (sense incloure les aturades)

Punt de trobada: 8:30 hores al local del GOB (C/Manel Sanchis Guarner, n.10 baixos). Previsió hora de tornada, 17 hores.

Descripció de l’Interari:

Can Penasso – Camí vell de Bunyola – Raixa – Comellar de l´Infern – Raixeta – Cingle de la Milana – Cases de la Muntanya – Camí de la Muntanya – Cas Pastors – Porxo del Pouet – Pas de saFesa – Biniforani – Can Penasso.

En aquesta ocasió, trescarem per les muntanyes i les valls de Bunyola. Realitzarem un recorregut per conèixer la feina de la pagesia de muntanya amb un itinerari des del qual podrem observar la gestió de diverses possessions emblemàtiques de la Serra de Tramuntana.

Dificultat:

Mitjana. L´excursió no presenta cap dificultat considerable a excepció de la pujada al Cingle de la Milana, on el terreny es fa incòmode i haurem d’anar a poc a poc, ja que ens farà suar de valent, però les magnífiques vistes seran el nostre premi. La resta de l’itinerari serà agradable i de pur senderisme de muntanya per finalitzar en el bonic i impressionant Pas de saFesa.

Material i recomanacions: Cal dur calçat adequat (bota o esportiva de muntanya), impermeable, menjar i aigua.

Preu: Gratuït. Es realitzarà amb cotxes particulars. Cal recordar que les persones que no aportin el cotxe col.laboraran amb els xófers aportant 2€ per la benzina.

-Nombre màxim de places: 25.

-Els menors de 18 anys han de venir acompanyats d’un adult.

Cal inscripció prèvia.

Per inscriure’t envia un correu electrònic a excursionista.gobmallorca@gmail.com indicant:

Nom i Cognoms

Número de telèfon

Disponibilitat de cotxe

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents