Dilluns, 16 Març 2015 00:00

16/03/2015. El GOB denuncia una tala massiva i el bloqueig d’un camí públic a Castellitx, Algaida

Les feines forestals afecten una zona de pinar travessada pel camí de sa Drecera de la Pau, entre Algaida i Castellitx

16/03/2015. El GOB denuncia una tala massiva i el bloqueig d’un camí públic a Castellitx, Algaida

Les feines forestals afecten una zona de pinar travessada pel camí de sa Drecera de la Pau, entre Algaida i Castellitx


Des de fa setmanes es porten a terme feines d’extracció forestal a la finca de Castellitx, Algaida. El GOB ha sol·licitat a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori còpia de l’autorització de tala, ja que consideram que s’està realitzant de forma molt impactant, sense gairebé deixar arbres madurs, amb danys importants a la resta de vegetació, i generant desforestació important als marges del camí i per les vies de treta i esplanades habilitades.


D’altra banda, les feines es realitzen al llarg d’un tram del camí de Sa Drecera de la Pau, inventariat com a camí públic al catàleg municipal de camins del terme d’Algaida. Tot i ser públic, des de fa temps el camí roman tancat per una cadena amb pany, i s’han penjat indicacions de prohibit el pas. Però ara per acabar d’impedir el trànsit de persones, el camí ha estat bloquejat per un volum important de brancam.

Per això des del GOB sol·licitam també la intervenció de l’Ajuntament d’Algaida, per tal de garantir el dret de pas públic pel camí.

 

Llegir 2254 vegades Darrera modificació el Dimarts, 01 Agost 2017 19:52

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.