Dimecres, 04 Novembre 2015 13:25

EL GOB demana a PODEM coherència amb el seu discurs i que no doni suport a un impost que acabi sent «de reinversió turística» pel sector.

PODEM no pot donar suport a un impost que serveixi per fer política turística.

El GOB s'ha reunit avui amb els representants del Grup Parlamentari PODEM per abordar el polèmic impost turístic i conèixer el posicionament d'aquest grup en relació a aquest impost, atenent les declaracions fetes pel seu portaveu, Alberto Jarabo en relació a l'impost i les finalitats que preveu, per ara, la proposta presentada per la Conselleria de Turisme.

El GOB es reuní la setmana passada amb la Directora General de Turisme, Pilar Carbonell, per transmetre el posicionament de l'entitat en relació a aquest impost. El GOB ja va transmetre a la D.G de Turisme que no compartia l'enfocament de l'impost que, tal i com, diu el propi text de la llei, es tracta d'un impost que ha de servir com a “font de finançament de polítiques turístiques”.

El GOB no comparteix aquest enfocament, i per això reclama que la finalitat de l'impost sigui el finançament de polítiques de recuperació del patrimoni natural, cultural i històric.

Des del GOB hem instat a PODEM a adoptar aquest enfocament, que pensam és més convenient ambiental i socialment i també més congruent amb el que el seu partit va plantejar en campanya electoral.
 

Llegir 955 vegades Darrera modificació el Dimarts, 01 Agost 2017 20:06

festedelgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.