Dimecres, 16 Desembre 2015 10:35

Presentam amb l'AFONIB el nostre calendari de natura 2016

Inclou imatges de fauna, flora i paisatges de les Balears

 

El passat dissabte, aprofitant la celebració del sopar anual de socis de l'Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears (AFONIB) es va presentar el calendari de natura 2016, elaborat com l'any passat en col·laboració amb el GOB.

Els fotògrafs de l'associació han aportat les imatges de forma desinteressada, i el GOB ha assumit les despeses d'edició. La iniciativa, que ja es portà a terme l'any passat, repon a la bona sintonia de les dues entitats i a l'interès mutu de divulgar i conservar el patrimoni natural de les Balears. De fet la col·laboració de GOB i AFONIB es manté també a la nostra revista de divulgació naturalística Es Busqueret, en la que l'AFONIB té una secció fixa.

 

 

El calendari es podrà adquirir al local del GOB a Palma, al preu de 8€ (6€ per a socis del GOB o de l'AFONIB) i els beneficis de la venda seran destinats a la recuperació patrimonial de la Trapa, a Andratx. Recordem que a la Trapa, propietat a nom del GOB adquirida mitjançant aportacions de ciutadans i entitats, es porten a terme accions de restauració natural, de recuperació arquitectònica i experiències d'agricultura ecològica, tot plegat amb el suport fonamental de voluntariat.

Des del GOB volem agraïr a l'AFONIB la participació en aquesta iniciativa, que esperam es pugui repetir en els anys propers.

Llegir 1233 vegades Darrera modificació el Dimarts, 01 Agost 2017 19:39

festedelgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.