Camps de voluntariat

Amb l’arribada de l’estiu, el GOB organitza camps de voluntariat ambiental per a joves. Aquestes activitats s'ofereixen per afavorir la conservació d’espais naturals i d’espècies, l'ús sostenible dels recursos naturals (consum i alimentació, aigua, energia, residus) i l'educació ambiental.

camp de voluntariat 2013
 

El present camp es desenvoluparà dins dos grans marcs: la formació en educació ambiental i el voluntariat ambiental dins un espai natural protegit. El preu de l’activitat és de 80€. Poden ser destinataris qualsevol jove major de 16 anys, les places es limiten a 16.

Material

Material imprescindible: bicicleta, cantimplora, torca-boques de tela, tovalloles de bany, estoreta o màrfega tèrmica, sac de dormir, llanterna o frontal, objectes personals (excepte sabó i xampú naturals, que serà comunitari i de procedència ecològica), roba de feina, roba còmoda i d’abric, calçat de feina i esportiu, calçat de platja, capell o gorra, jaqueta impermeable, motxilla petita per fer excursions i repel·lent dels moscards..• Material recomanat: crema solar, prismàtics, careta de busseig amb tub, jocs, llibres, instruments musicals i coses per compartir amb els altres.

Equip coordinador

L’equip d’educadors estarà format per un director coordinador de l’activitat i un educador intendent fixos, també rebrem puntualment suport d'educadors que desenvoluparan una tasca concreta dins la part formativa. L’equip vetllarà per al bon desenvolupament del camp, de les feines, l’ocupació del temps lliure, l’acompliment dels horaris i l’organització i realització de les activitats complementàries (excursions, tallers, etc).Organització:El dia s’estructurarà en tres parts: els matins es realitzaran les feines de voluntariat i les pràctiques del curs d’educador ambiental; l’horabaixa es realitzaran sessions teòriques del curs i els vespres s’organitzaran vetllades (vídeo fòrum, excursió nocturna, debats i altres activitats d’educació ambiental).

Punt de trobada

Dijous dia 24 a les 8:30h al local del GOB (Manuel Sanchís Guarner 10 baixos)InscripcionsPodeu fer les inscripcions al camp de voluntariat ambiental al local del GOB; per telèfon, al 971 496060 o bé per correu electrònic, enviant un correu a l’adreça:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   Tràmits d’inscripcióPer a realitzar la inscripció heu de seguir les següents pases:

1r) Seleccionau i ompliu la fitxa d’inscripció. En cas de ser menors de 18 anys, el pare, mare o tutor del menor haurà de omplir les dades solicitades.

2n)Entregau la següent documentació a les oficines del GOB o bé per correu
electrònic:
- Fitxa d'inscripció i autorització signada dels pares i mares
- Fotocòpia de la targeta sanitària del participant.
- Fotocòpia de DNI

3r) Feu l'ingrés de la cuota d’inscripció posant el vostre nom i com a concepte CAMP DE VOLUNTARIAT al compte del GOB:

ES42 2100-0011-84-0201490151

Vos recordam que hi ha un màxim de 16 places, i que s’ompliran per estricte ordre d’inscripció.

Reunió prèvia
Una setmana abans del camp, l’equip coordinador de les activitats farà una reunió informativa amb tots els participants.