Divendres, 02 Agost 2013 01:00

02/08/2013. El GOB agraeix la solidaritat i compromís amb La Trapa de La Federació d’Associació de Veïns de Palma i dels Músics de la Orquesta Simfònica de Balears

Veïns, músics i societat civil donen suport a la cultura i el territori en el concert d'aquest proper diumenge 4 d'Agost.

02/08/2013. El GOB agraeix la solidaritat i compromís amb La Trapa de La Federació d’Associació de Veïns de Palma i dels Músics de la Orquesta Simfònica de Balears

Veïns, músics i societat civil donen suport a la cultura i el territori en el concert d'aquest proper diumenge 4 d'Agost.El proper diumenge dia 4 d'agost els Músics de Orquestra Simfònica de les Illes Balears han preparat un altre gran concert. En aquest cas, els músics, que continuen lluitant amb el suport de la societat, per garantir la continuïtat de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, i la Federació d’Associació de Veïns de Palma han volgut fer un gest de solidaritat amb una altre causa: l’incendi que la setmana passada va cremar literalment la finca del GOB a Andratx: La Trapa.

La Reserva Biològica de la Trapa és un símbol de l'ecologisme i de la implicació social per a la conservació del nostre patrimoni natural. La finca va ser adquirida al 1982 per subscripció popular i de llavors ençà, el GOB l'ha gestionada amb vocació pública i gràcies a la implicació de milers de voluntaris que ens han ajudat a aixecar-la.

Ara per desgràcia, la Trapa ha esdevingut un símbol de tot el paratge natural de la Serra de Tramuntana cremat en aquest terrible incendi que ha afectat 2.300 Ha. Ara toca que la Trapa sigui també un símbol de que la recuperació d'aquest paratge és possible de la mà de tots els que estimam Mallorca i que es farà amb tots els mitjans i tècniques que assegurin la seva correcta restauració ecològica.

Així, aquest proper diumenge, a la Plaça de Josep Maria Llompart, amb la col·laboració de la Federació d’Associació de Veïns de Palma, els Músics de la Simfònica de les Illes Balears dediquen el seu concert reivindicatiu al GOB. Perquè tenim clar que junts tenim la força necessària per salvar la Simfònica com a part del nostre patrimoni cultural, i recuperar la Trapa i el paisatge de la Serra, com a part del nostre patrimoni natural i paisatgístic.

Junts podemLlegir 1966 vegades Darrera modificació el Dissabte, 03 Agost 2013 18:57

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.