Imprimir aquesta pàgina
Diumenge, 04 Agost 2013 01:00

05/08/2013. Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Músics de l'Orquestra Simfònica de les Balears i GOB, compromesos amb la Simfònica i amb La Trapa

Unes 2.000 persones ens acompanyaren en un meravellós acte de solidaritat

05/08/2013. Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Músics de l'Orquestra Simfònica de les Balears i GOB, compromesos amb la Simfònica i amb La Trapa

Unes 2.000 persones ens acompanyaren en un meravellós acte de solidaritatAhir vespre, al barri del Rafal, la Federació d’Associacions de Veïns de Palma i els Músics de l’Orquestra Simfònica de les Balears ens van donar la oportunitat de transmetre la situació de la Trapa després de l’incendi, així com rebre, un cop més, la solidaritat de la societat civil.

Dins d’un acte marcadament reivindicatiu, músics, veïns i gent del GOB conduïts per Juan Carles Palos, vàrem assumir la necessitat de preservar la cultura i el territori, com a parts indissociables del nostre patrimoni com a poble.

Al voltant de 2.000 persones ens varen acompanyar en un concert ple de força i dignitat, executat meravellosament pels Músics de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears conduïts amb energia i passió pel mestre Josep Vicenç.

La organització impecable de la Federació d’Associacions de Veïns de Palma va possibilitar el gaudi col·lectiu d’aquest concert reinvindicatiu per a la pervivència de la Simfònica i per a la recuperació de la Trapa. Desenes de voluntaris del GOB ens van acompanyar durant tot el concert per ajudar a transmetre el missatge.

A tots ells, gràcies per un vespre inoblidable!

 


Llegir 1839 vegades Darrera modificació el Dilluns, 05 Agost 2013 17:01