Dimecres, 04 Agost 2010 01:00

04/08/10 El GOB denuncia les obres d'un aparcament en sòl rústic de GLOBALIA a Llucmajor

Tot i que el Consell li denegués la declaració d'interès general, han consolidat una part de l'aparcament i actualment estan duent a terme obres per a la seva ampliació.

 

Dimecres, 4 d'agost de 2010

El GOB denuncia les obres d'un aparcament en sòl rústic de GLOBALIA a Llucmajor
Tot i que el Consell li denegués la declaració d'interès general, han consolidat una part de l'aparcament i actualment estan duent a terme obres per a la seva ampliació.


El GOB ha denunciat avui a l'Ajuntament de Llucmajor, SEPRONA i a l'Agència de Disciplina Urbanística del Consell de Mallorca, les obres de construcció d'un aparcament al terrenys rústics situats a devora de les instal·lacions al Polígon Son Noguera de Llucmajor de l'empresa GLOBALIA

La Comissió Insular de Territori i Urbanisme del Consell de Mallorca, va denegar, el mes d'abril, la sol·licitud d'interès general a l'expedient presentat per Globalia per a la construcció d'un aparcament provisional en l'esmentada parcel·la, per considerar:

a) que no es tractava d'una infraestructura de caràcter provisional, i,
b) pel fet de no ser una obra susceptible de ser implantada en el sòl rústic, d’acord amb allò     que estableixen el Pla Territorial Insular de Mallorca i el Pla General d’Ordenació Urba    na de Llucmajor.

Tot i això, l'empresa continua amb la implantació de l'aparcament (una part del qual fa més d'un any i mig que esta ja construït, és a dir que es va construir abans fins i tot d'iniciar la corresponent tramitació establerta per la normativa territorial i urbanística) i en aquests moments, estan duent a terme obres de neteja i d'explanació, prèvies a la pavimentació amb asfalt, dels terrenys colindants a l'aparcament ja existent amb l'objectiu d'ampliar-lo.

El GOB ha sol·licitat la suspensió immediata d'aquestes obres, l’obertura d’un expedient d’infracció i la corresponent sanció dels responsables.

Llegir 766 vegades Darrera modificació el Dijous, 09 Juliol 2015 11:25

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.